Libnet.ro
UNICEF

09:15

CATALIN DRULA: Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN DRULA: Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte

Deputatul USR Catalin Drula sustine, dupa promulgarea legii pentru dublarea alocatiilor, ca presedintele Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte. E o dovada de populism si iresponsabilitate, sustine Drula, care considera ca trebuia ceruta reexaminarea legii, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

G4Media: Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, sa candideze la Primaria Capitalei, aceasta varianta fiind considerata singura sansa reala a PNL impotriva Gabrielei Firea, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse apropiate discutiilor.

Klaus Iohannis se intalneste din nou cu premierul. Anticipatele ar putea figura pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban. La discutii vor participa si vicepremierul Raluca Turcan si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Ce se intampla cu alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a facut acum anuntul oficial

E oficial! Alocatiile copiilor se dubleaza. Marti, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii in acest sens. Ce se intampla cu alocatiile copiilor Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promovarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului, cu numarul 92019, pentru modificarea si completareaLegii nr. 611993, privind .

Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis. Cand se vor putea dubla alocatiile copiilor

Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun, si anume, marirea alocatiile copiiilor. La momentul respectiv Partidul National Liberar si Uniunea Salvati Romania s-au opus acestui amendament pentru ca bugetul nu-l poate suporta. Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis in acest context,suma primita de minori ar fi trebuit .

KLAUS IOHANNIS: Biserica Romano-Catolica a fost mereu un partener de dialog important al Statului Roman

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis cu prilejul instalarii Monseniorului Aurel Perca ca Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, ca Biserica Romano-Catolica a fost mereu un partener de dialog important al Statului Roman.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a semnat decretele. Chestorul Roman a fost eliberat din functie. Generalul Marian Nucu a fost trecut in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de politie Ionela-Antoneta Roman si trecerea in rezerva a generalului de brigada cu o stea Marin Gheorghe-Nucu, din Ministerul Afacerilor Interne, informeaza Administratia Prezidentiala.

Generalul Nucu Marin, care a coordonat actiunea din Piata Victoriei, in 10 august 2018, trecut in rezerva de Klaus Iohannis

Generalul Nucu Marin, care a coordonat actiunea din Piata Victoriei, in 10 august 2018, pana la revenirea din concediu a lui Carmen Dan, a fost trecut in rezerva de Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )