Libnet.ro
UNICEF

21:30

DAN BARNA: Salut decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Salut decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, joi, ca saluta decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. inca un obiectiv major din Acordul USR cu Guvernul &171;angajat &187; astazi, a transmis Barna, care anuntat ca nu va sustine o eventuala motiune sau alta actiune menita sa opreasca cetatenii din a-si alege primari legitimi, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: Este de netolerat ca in 2020 un primar sa vina sa ne spuna cine ar trebui sa aiba copii si cine nu

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca este de netolerat ca in 2020 un primar sa spuna cine ar trebui sa aiba copii si cine nu. Barna afirma ca, atunci cand a propus colegilor ca USR sa se pozitioneze ca partid de centru-dreapta modern, a avut in vedere mai ales principiul libertatii. Am plecat de la premisa ca avem un stat care adesea intra cu picioarele in viata privata a cetatenilor sai, a afirmat Barna.

Dan Barna, despre Gotiu: Mihai este un coleg care o data la doua-trei zile cere demisia conducerii. Face parte din farmecul USR

Dan Barna a reactionat, luni, dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea USR, in cazul in care peste jumatate din membrii formatiunii nu isi asuma documentul doctrinar al partidului. Barna a afirmat ca demisiile solicitate de Gotiu aduc farmecul in USR.

Dan Barna: Daca PNL are propriul candidat, ne batem joc de Capitala

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi seara, la Realitatea Plus, ca dali liberalii vor avea propriul candidat la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, atunci ne batem joc, afirmand ca este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care sa o invinga pe Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Cum matura Moise Guran cu Dan Barna in urma cu trei luni: Ambitie de copil care se pune in cur la mall si plange pana ii ia tac-su iPhonu

Moise Guran a anuntat ca abandoneaza definitiv jurnalismul si ca vrea sa intre in politica, in USR. in urma cu trei luni, Guran il ataca dur pe viitorul sau sef de partid, Dan Barna.

Dan Barna: Din punctul nostru de vedere, obiectivul principal pentru Romania este alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR Dan Barna a declarat marti seara, la Digi 24, ca, in opinia USR, obiectivul principal pentru Romania este alegerea primarilor in doua tururi si ca nu ar vrea ca acest obiectiv sa fie sacrificat pentru anticipate, despre care afirma ca sunt dificil de realizat, dar nu imposibil, considerand ca pentru aceasta este necesara inceperea consultarilor.

Dan Barna compara scrisoarea PSD catre liderii europeni cu secventa la piata: Exact galiganul care te impinge, apoi tipa

Liderul USR, Dan Barna, a spus, marti seara, ca scrisoarea PSD catre ambasade, Comisia Europeana si Parlamentul European in care reclama guvernul PNL ca vrea alegeri in doua tururi in vara este o manevra care seamana cu o scena de la piata, in care galiganul care te impinge, tipa.

Dan Barna explica ce avantaj aduce cresterea varstei de pensionare

Liderul USR, Dan Barna, a recunoscut, marti seara, ce avantaj ar avea Guvernul daca s-ar mari varsta.

Reactia lui Dan Barna, dupa ce a fost intrebat daca va demisiona din fruntea USR

Dan Barna a reactionat, luni, dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea US.

Dan Barna, reactie surprinzatoare dupa ce i s-a cerut demisia din fruntea partidului: Face parte din farmecul USR

Dan Barna a declarat, luni,dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea USR, in cazul in care peste jumatate din membrii formatiunii nu isi asuma documentul doctrinar al partidului, cademisiile solicitate de Gotiu aduc farmecul in USR.

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )