Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dragnea despre colegii pesedisti: Ar trebui sa fie mai tacuti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea despre colegii pesedisti: Ar trebui sa fie mai tacuti

La sfarsitul sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat ca decizia cu privire la candidatul pe care PSD il va sustine pentru presedintia ASF va fi luata zilele astea, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Democratie ca-n PSD: Dupa ce a pierdut sefia ASF, Viorel Stefan e invitat sa-si tina gura. Dragnea: Daca Stefan si colegii lui ar invata sa fie mai tacuti, ar fi mult mai bine

Desi vicepremierul Viorel Stefan era aproape sigur ca va prelua sefia ASF, PSD-stii au venit cu o alta propunere: Leonardo Badea, actualul sef interimar al institutiei. Anuntul a fost facut luni seara de Liviu.

Liviu Dragnea: Daca Viorel Stefan ar nvata sa fie mai tacut ar fi mult mai bine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, intrebat cum comenteaza declaratia lui Viorel Stefan ca nu renunta la candidatura la sefia ASF, ca ar fi mult mai bine daca vicepremierul ar invata sa fie mai tacut.

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Liviu Dragnea, despre TelkeormanLeaks: Nu am nicio legatura cu acea valiza, poze cu mine sunt mii, nu stiu cum au ajuns acolo (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit, luni, dupa excluderile din sedinta Comitetului Executiv Central al partidului, si despre dezvaluirile facute de jurnalistii Rise Project cu privire la.

Dragnea, despre excluderile din PSD: Tot ce e posibil

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat astazi intrebat daca ar putea avea loc excluderi din partid, ca acest lucru este posibil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )