Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florian Coldea va fi audiat astazi in Comisia de control a activitatii SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florian Coldea va fi audiat astazi in Comisia de control a activitatii SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat astazi in Comisia de control parlamentar al activitatii SRI, condusa de senatorul PSD Claudiu Manda, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Florian Coldea, audiat in Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Presedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anuntat pe 5 martie ca a convenit cu .

Florian Coldea va fi audiat astazi in Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat marti in Comisia de control parlamentar al activitatii SRI, condusa de senatorul PSD Claudiu Manda.

Florian Coldea, audiat in fata comisiei de control SRI: Fostul prim-adjunct va da detalii despre relatia cu DNA si Kovesi (VIDEO)

Florian Coldea ajunge marti in fata comisiei de control al activitatii SRI. Fostul prim-adjunct al SRI ar fi trebuit sa ajunga in fata parlamentarilor saptamana trecuta insa nu a venit pe motiv ca era.

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat in comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, anunta Agerpres.

Noua intrebari pentru Florian Coldea, adresate de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea este audiat marti in comisia de control al activitatii SRI. in acest context, fostul ofiter al serviciului colonelul Daniel Dragomir i-a adresat public 9 intrebari lui Fl.

Florian Coldea va fi audiat in Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Presedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anuntat pe 5 martie ca a convenit cu .

FLORIAN COLDEA DEZVALUIE SECRETE DIN INTERIORUL SRI DESPRE DRAGNEA, BASESCU SI STATUL PARALEL (FOTO)

Audierea lui Florian Coldea de marti din comisia parlamentara de control al activitatii SRI nu va scoate la iveala niciunul din secretele din interiorului serviciu, considera fostul presedinte Traian.

Prima reactie a lui Daniel Dragomir, dupa audierea lui Florian Coldea: A fost o bataie de joc!

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir sustine ca desi Florian Coldea a fost audiat peste opt ore in Comisia de Control a SRI acesta a refuzat sa ofere detalii. Dragomir considera ca audierea a fost o bataie.

Fosta mana dreapta a lui Florian Coldea explica ce nu va spune niciodata fostul sef al SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a publicat, marti, pe pagina sa de Facebook, o serie de intrebari la care ar trebui sa raspunda Florian Coldea in fata Comisiei SRI. Daniel Dragomir a explicat, in emisiunea.

VIDEO Florian Coldea a ajuns la Comisia parlamentara SRI, unde va fi audiat

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, a ajuns marti, in jurul orei 11. 15, la Comisia parlamentara de control a SRI, unde urmeaza sa fie audiat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )