Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIN CITU: Ministerul Finantelor a propus o crestere a pensiilor de 10%, dar premierul poate sa decida o crestere mai mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Ministerul Finantelor a propus o crestere a pensiilor de 10%, dar premierul poate sa decida o crestere mai mare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca ministerul pe care il conduce a propus o crestere a pensiilor, de la 1 septembrie, cu 10%, dar ca premierul ar putea decide un procent mai mare de crestere. Decizia este una politica, afirma Citu, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Alocatiile vor fi majorate cu un procent in jurul a 15%

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la Realitatea Plus, ca alocatiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent in jurul a 15%. Proiectul este in avizare si va intra in sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

Florin Citu, despre reinstituirea starii de urgenta: Sper sa nu ajungem acolo. Astazi suntem altfel pregatiti fata de luna martie. Putem sa mentinem economia deschisa (VIDEO)

Romania ar face fata mult mai bine unei situatii de oprire a economiei daca evolutia contextului epidemiologic va impune acest lucru, da asigurari ministrul Finantelor Florin Citu, care precizeaza totusi.

Florin Citu iese la atac si ameninta PSD cu un document surpriza

Florin Citu, ministrul Finantelor, anunta ca va face public un document prin care demonstreaza ca PS.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand.

Florin Citu, anuntul asteptat de milioane de romani. Cu cat se vor majora, de fapt, pensiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu a vorbit in cursul serii de miercuri despre majorarea pensiilor, incepand cu 1 septembrie. Acesta nu vine cu vesti imbucuratoare, astfel ca pensionarii nu vor putea primi o majorare de 40%, asa cum li se promisese, ci una de 10%. Citu le da totusi sperante varsnicilor, mentionand faptul ca premierul ar .

Florin Citu, despre cresterea pensiilor si a alocatiilor: Hotararea va fi comunicata in zilele urmatoare. Trebuie sa luam o decizie care sa nu arunce economia in aer (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca in zilele urmatoare va veni un anunt oficial de la Guvern cu privire la majorarea pensiilor si a alocatiilor. intr-o interventie telefonica in cadrul.

Florin Citu: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil (VIDEO)

Ministerul Finantelor a publicat, marti, cifrele executiei bugetare, din care reiese ca deficitul bugetarinregistrat dupa primele sase luni ale acestui an a crescut la 4,17% din Produsul Intern Brut,.

FLORIN CITU: Vom incerca sa dublam alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca Executivul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, in conditiile in care va fi o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

FLORIN CITU: Reforma in sistemul public se va face

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca reforma in aparatul bugetar a inceput deja prin reorganizarea unor ministere sau institutii si va continua.

FLORIN CITU: Romania nu va cere ajutor de la FMI in 2020

Romania nu va cere ajutor de la Fondul Monetar International in 2020, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )