Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eu inca sper ca Tudose sa ramana premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eu inca sper ca Tudose sa ramana premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, ca el inca spera ca Mihai Tudose sa ramana premier, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Eu inca sper ca Tudose sa ramana premier. Ce lideri din partid il insotesc pe seful PSD in turneul acestuia prin judetele Moldovei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, ca el inca spera ca Mihai Tudose sa ramana premier. El a raspuns astfel dupa ce a fost intrebat despre declaratiile deputatului PSD Catalin Radulescu, care a cerut intrunirea de urgenta a CEx al partidului pentru a discuta despre o eventuala schimbare a Guvernului dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose.

Dragnea: Eu inca sper ca Tudose sa ramana prim-ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca spera ca premierul va ramane in functie. Eu inca sper ca Mihai Tudose sa ramana prim-ministru, a spus Dragnea, care era insotit de vicepremierul Paul Stanescu intr-o vizita la Bacau.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale: Si in 2018 si in 2019 voi continua sa joc tenis doar cu prietenii de-o viata

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisa adresata colegilor sai din PSD in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, indiferent daca partidul il va desemna sau nu drept candidat in cadrul viitorului Congres.

Dragnea, mesaj pentru Tudose: Sper sa ramana in functie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Bacau, ca spera ca premierul Mihai Tudose sa ramana in functie. Liviu Dragnea a comentat si propunerea facuta de deputatul.

Liviu Dragnea, prima reactie in scandalul Mihai Tudose- Carmen Dan. Ce a transmis liderul PSD

Prezent vineri la Bacau, in cadrul unui turneu pe care il efectueaza pe la filialele PSD din estul tarii, Liviu Dragnea a avut prima reactia de la izbucnirii scandalului din Guvern dintre premierul.

Ce urmeaza dupa iesirea lui Tudose impotriva lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a oficializat, miercuri seara, prin iesirea de la Antena 3 razboiul cu liderul PSD Liviu Dragnea. De acum, nu mai exista nici dubii, nici cale de intoarcere. Lupta pentru putere se duce la vedere. Premierul Tudose a lansat un atac la Carmen Dan si Liviu Dragnea care nu mai lasa loc unei eventuale impacari. Pe ministrul de interne l-a acuzat de minciuna iar pe liderul PSD l-a ridiculizat evocandu-l in cea mai umilitoare ipostaza, de umil servitor al sistemului.

RAZBOIUL Tudose-Dragnea, faza pe SERVICII: Eu nu am taiat PORCI cu nimeni de pe acolo

Razboiul dintre premierul Mihai Tudose si liderul PSD, Liviu Dragnea, pare de neoprit. Miercuri seara, Tudose a vorbit despre relatia sa cu serviciile secrete, trimitand sageti evidente spre.

Vicepresedinte PSD: Tudose este premier si are dreptul sa demita ministri

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu a declarat ca datoria echipei lui Tudose este sa guverneze, iar premierul are dreptul sa ceara demiterea oricarui ministru din cabinetul sau. Nu cred ca lumea.

Liderul PSD Vaslui: Dupa scrierile lui Karl Marx, urmeaza Niculae Badalau. Ca talentul asta ideologic sa se dezvolte, trebuie sa fi citit vreo carte/ Tudose este la acelasi nivel cu Badalau din punct de vedere teoretico-ideologic

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat in mod ironic, la Digi24, scrisoarea prezentata de presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, in sedinta de luni a Comitetului Executiv, spunand ca prietenului sau i s-a dezvoltat un talent ideologic, insa pentru ca acest talent sa ajunga sa fie apreciat trebuie sa fi citit vreo carte. El a afirmat si ca premierul Mihai Tudose ar fi la acelasi nivel teoretico-ideologic cu Badalau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )