Libnet.ro
UNICEF

09:45

incepe revolta in PSD: Dragnea ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
incepe revolta in PSD: Dragnea ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor

Vicepresedintele PSD Dambovita, Fanut Costea, a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor, potrivit News. ro, care citeaza un site local. continuă pe Adevărul

USR cere DEMISIA lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

Deputatul USR Cristian Seidler i-a cerut, marti, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, afirmand.

Opozitia cere demisia lui Dragnea: PNL anunta ca initiaza procedura de schimbare a sefului PSD de la conducerea Camerei deputatilor

Scena politica reactioneaza dupa punerea sub urmarile penala a lui Liviu Dragnea intr-un dosar de coruptie. Reprezentantii opozitiei cer la unison ca seful PSD sa demisioneze de la conducerea Camerei.

Victor Ponta: Dragnea sa plece de la conducerea Camerei deputatilor. El schimba legile ca sa isi rezolve dosarele (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti ca Liviu Dragnea nu mai poate ramane la conducerea Camerei deputatilor, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a sefului PSD.

Un vicepresedinte PSD ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Dambovita Fanut Costea a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor. Da! Liviu.

Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Parlamentarii Pro Romania sustin schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor, a anuntat marti deputatul Victor Ponta, copresedinte al formatiunii politice. Am vazut diversele disc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )