Libnet.ro
UNICEF

17:01

Iohannis contesta desemnarea lui Paul Stanescu la CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis contesta desemnarea lui Paul Stanescu la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi presedintelui Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre prim-ministrul Romaniei si Presedintele Romaniei, acesta contestand desemnarea lui Paul Stanescu pentru conducerea operativa a Guvernului pe durata absentei Vioricai Dancila, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis contesta desemnarea lui Paul Stanescu pentru conducerea Guvernului si cere CCR sa solutioneze conflictul constitutional premier-presedinte

Administratia prezidentiala a anuntat vineri dimineata ca presedintele Klaus Iohannis a transmis Curtii Constitutionale si presedintelui CCR o cerere de solutionare a unui conflict juridic de natura constitutionala cu premierul Viorica Dancila. Cererea presedintelui vine in contextul in care prim-ministrul Viorica Dancila se afla in vacanta.

Klaus Iohannis contesta la CCR interimatul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului: Seful statului cere Curtii sa solutioneze conflictul juridic de natura constitutionala dintre premier - presedinte

Presedintele Klaus Iohannis contesta interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii Constitutionale.

Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la Guvern: Presedintele sesizeaza CCR

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii.

Paul Stanescu, dupa sesizarea lui Iohannis: Doamna prim-ministru si eu vom respecta decizia CCR. Toti trebuie sa respectam Constitutia si legile tarii

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri, dupa prezentarea bilantului sau de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ca si el, si premierul Viorica Dancila vor respecta decizia Curtii Constitutionale cu privire la sesizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis in care contesta desemnarea sa pentru conducerea operativa a Guvernului.

Paul Stanescu, dupa ce Iohannis a contestat la CCR interimatul sau la sefia Guvernului: Premierul si cu mine vom respecta decizia Curtii

Vicepremierul Paul Stanescu, care va prelua temporar conducerea Guvernului in perioada in care Viorica Dancila este in concediu, reactioneaza dupa ce seful statului a contestat la Curtea Constitutionala.

Replica vicepremierului Paul Stanescu, dupa sesizarea privind interimatul: Respectam decizia Curtii Constitutionale

Vicepremierul Paul Stanescu, care preia interimar conducerea Guvernului in perioada in care Viorica Dancila este in concediu, a declarat, vineri, referitor la sesizarea Curtii Constitutionale de catre.

Eugen Tomac ii cere lui Paul Stanescu sa il demita pe bugetarul care i-a facut pe romanii din Diaspora hoti si curve

Liderul PMP, Eugen Tomac, ii solicita vicepremierului Paul Stanescu ca, in perioada in care o va inlocui pe Viorica Dancila la sefia Guvernului, sa il demita pe Cristian Prescornitoiu, seful.

Paul Stanescu va prelua atributiile premierului Dancila in perioada 6-13 august

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va exercita, in perioada 6 - 13 august, atributiile premierului privind conducerea operativa a activitatii.

Iohannis a atacat Codul Administrativ la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, ieri, la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea privind Codul Administrativ al Romaniei. Un punct important in sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis il reprezinta articolele care stabilesc folosirea limbii minoritatilor nationale in administratia publica locala.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )