Libnet.ro
UNICEF

11:30

IOHANNIS, DESPRE RISCUL INTOARCERII LA STAREA DE URGENTA: Daca situatia se inrautateste, putem sa revenim la masuri mai restrictive

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DESPRE RISCUL INTOARCERII LA STAREA DE URGENTA: Daca situatia se inrautateste, putem sa revenim la masuri mai restrictive

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este o zi trista, avand un numar record de imbolnaviri de COVID-19. Presedintele a solicitat Parlamentului sa ia in dezbatere in regim de urgenta legea care clarifica carantina si izolarea. Dupa vizita la Institutul Cantacuzino, el a spus ca a gasit o echipa foarte motivata, foarte profesionista si ca aproape 45. 000 de teste de pentru coronavirus au fost prelucrate in ultimele zile, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Daca situatia se inrautateste si nu gasim alta cale, putem sa revenim la restrictii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu este exclusa revenirea la stara de urgemta in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de coronavirus, insa o astfel de masura nu este de.

Ce spune Iohannis despre organizarea alegerilor pe 27 septembrie in conditiile cresterii numarului de infectari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie, cu toate ca incep sa creasca numarul persoanelor infectate.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor locale: Nu evenimentul in sine e problema, ci campania. Nu pot sa-mi imaginez sa facem mari adunari electorale in timpul epidemiei de Covid-19 (VIDEO)

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie a fost, miercuri, adoptat in Camera Deputatilor, urmand a ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis spre promulgare. in acest context,.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )