Libnet.ro
UNICEF

22:32

Klaus Iohannis va fi prezent la manifestarile organizate de Ziua Unirii la Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va fi prezent la manifestarile organizate de Ziua Unirii la Iasi

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la Iasi, la manifestarile oficiale dedicate zilei Unirii Principatelor Romane, a anuntat, joi, primarul municipiului Mihai Chirica, la eveniment fiind invitati si premierul Ludovic Orban, dar si sefii principalelor partide, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ziua Unirii Principatelor baga zazanie intre autoritatile din Vrancea. Epigonii de azi nu se gandesc decat la interesul personal

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea si primarul municipiului Focsani s-au suparat pe prefectul judetului pentru ca ii ignora in organizarea sarbatorii de Ziua Unirii Principatelor Romane, de la 24 Ianuarie.

Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune despre o eventuala criza

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul ceremoniei de decorare a unor personalitati din domeniul culturii, desfasurata la Cotroceni, despre alegeri anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune seful statului despre o eventuala criza? Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, 15 ianuarie, despre alegerile .

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Ce se intampla cu alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a facut acum anuntul oficial

E oficial! Alocatiile copiilor se dubleaza. Marti, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii in acest sens. Ce se intampla cu alocatiile copiilor Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promovarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului, cu numarul 92019, pentru modificarea si completareaLegii nr. 611993, privind .

KLAUS IOHANNIS: Taierea pensiilor speciale va duce la un disponibil bugetar pentru alocatiile copiilor

Legea prin care alocatiile pentru copii au fost dublate de catre Parlament este in regula si Guvernul trebuie sa gaseasca resursele financiare necesare sa puna in aplicare noul act normativ, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Primarii, alesi in urma a doua tururi de scrutin

Guvernul va promova in foarte scurt timp o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban. Presedintele a refuzat sa precizeze modalitatea in care Executivul doreste sa faca acest lucru, prin ordonanta de urgenta sau prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, dar a mentionat ca schimbarea legislatiei privind alegerea primarilor este solutia cea mai buna.

KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia pentru declansarea alegerilor anticipate.

KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia pentru declansarea alegerilor anticipate.

Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis. Cand se vor putea dubla alocatiile copiilor

Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun, si anume, marirea alocatiile copiiilor. La momentul respectiv Partidul National Liberar si Uniunea Salvati Romania s-au opus acestui amendament pentru ca bugetul nu-l poate suporta. Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis in acest context,suma primita de minori ar fi trebuit .

Klaus Iohannis nu promulga o lege si o retrimite in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat legea care propunea eliminarea restrictiei de unic actionar la o singura firma, apreciind ca proiectul poate genera anumite riscuri din perspectiva necesitatii asigurarii transparentei si concurentei loiale, precum si a luptei impotriva evaziunii fiscale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )