Libnet.ro
UNICEF

16:15

Lider PSD Alba: Sunt niste orgolii care dupa CExN trebuie sa se stinga. Nu putem sa ne batem joc de votul dat de romani

Hotnews Hotnews,
 Lider PSD Alba: Sunt niste orgolii care dupa CExN trebuie sa se stinga. Nu putem sa ne batem joc de votul dat de romani

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a declarat duminica, pentru News. ro, ca in PSD si la nivelul Guvernului nu sunt disfunctionalitati, ci mai degraba orgolii care spera ca vor fi stinse foarte repede dupa Comitetul Executiv National, el adaugand ca toti cei din partid trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa isi bata joc de votul romanilor. continuă pe Hotnews

Sunt niste orgolii care dupa CEx trebuie sa se stinga.

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a declarat, astazi, ca in PSD si la nivelul Guvernului nu sunt disfunctionalitati, ci mai degraba orgolii care spera ca vor fi stinse foarte repede dupa Comitetul Executiv National, el adaugand ca toti cei din partid trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa isi bata joc de votul romanilor.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

Se va ajunge din nou la DEMITEREA PREMIERULUI. S-A TERMINAT! Un lider PSD a facut ANUNTUL care CUTREMURA scena politica!

Se vorbeste din nou de demiterea premierului. Un lider PSD a declarat, joi, ca daca nici presedintele partidului, Liviu Dragnea, si nici premierul Mihai Tudose nu vor avea o abordare constructiva, Guvernul va fi zg.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

Lider PSD: Cine ar putea sa fie prezidentiabilul PSD. Au aparut nume noi pe lista

Niculae Badalau a explicat in emisiunea Subiectiv cine ar putea sa fie prezidentiabilul PSD. Am avut o disputa in interiorul partduilui in momentul eu spun ca daca gasim un om care.

Masina unui lider PSD a fost vandalizata

Un lider al PSD si-a gasit in aceasta dimineata masina persoanla vandalizata. Pe autoturism au fost scrie cu vopsea rosie literele C+R. Incidentul a fost semnalat la Politie care face acum cercetari.

Un important lider PSD anunta NUME NOI pe LISTA PREZIDENTIABILILOR partidului

Pana acum, doar deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca isi propune sa candideze la presedintia Romaniei, cu sau fara sprijinului partidului. Numarul doi in PSD, Niculae Badala.

Important lider PSD, declaratie HALUCINANTA: SI-A BAGAT DRACUL COADA in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum DRACUL nu a fost identificat

Sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni pare sa agite si mai mult apele in partid, in contextul conflictului intern dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Secretarul general.

Lider PSD: Se impune convocarea urgenta a CExN. Voi merge pana la capat cu Dragnea

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, sustine ca se impune convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al partidului, precizand ca va merge pana la capat alaturi de presedintele.

Wall Street Journal: Trump a cumparat tacerea unei actrite porno in 2016 / Casa Alba: Sunt informatii reciclate, dezmintited dinainte de alegeri

The Wall Street Journal scrie ca Trump a cunoscut-o pe Stephanie Clifford, cunoscuta ca Stormy Daniels, la un turneu de golf in 2006, la un an dupa ce actualul presedinte s-a casatorit cu Melania. Clifford incepuse negocieri cu ABC News in vara anului 2016, pentru un material despre relatia sa cu Trump, dar a acceptat apoi sa pastreze tacerea in schimbul sumei de 130. 000 de dolari, cu o luna inainte de alegerile prezidentiale, noteaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )