Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liderul PSD Vaslui, declaratie surprinzatoare: Nu voi vota pentru nicio excludere

Antena3 Antena3,
Liderul PSD Vaslui, declaratie surprinzatoare: Nu voi vota pentru nicio excludere

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, inaintea sedintei CEx, ca nu va vota pentru nicio excludere din partid. Nu voi vota pentru nicio excludere, a afirmat Buzatu, potrivit news. ro. continuă pe Antena3

Liderul PSD Vaslui, despre Tutuianu:Nu putem sa-i tot 'lichidam' pe toti care au o opinie contrara /Mai vorbeste n plus, dar a fost bun cnd a cstigat alegerile n Dmbovita

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca este posibil ca la sedinta de luni a CExN sa se ridice problema sanctionarii unor lideri, dar el dezaproba lichidarea vocilor critice si a apreciat ca Adrian Tutuianu trebuie acceptat chiar daca vorbeste in plus.

Liderul PSD Vaslui, dupa aparitia dezvaluirilor depsre Dragnea: Un partid merge inainte si fara lider

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, este primul social-democrat care reactioneaza dupa anuntul Rise Project privind scurgerea de informatii privind Tel Drum care il include si pe Liviu.

Buzatu ia distanta de Dragnea: Nu voi vota pentru nicio excludere

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, unul dintre apropiatii lui Dragnea, a declarat, luni, inaintea sedintei CEx, ca nu va vota pentru nicio excludere din partid. intrebat despre episodul valiza, Buzatu a raspuns ca nu stie despre ce este vorba. La CEX-ul de azi, Liviu Dragnea ar vrea sa excluda din partid cativa pucisti si, in plus, sa-i schimbe pe alti lideri de filiale pe care ii banuieste de tradare, sustin surse politice pentru Adevarul.

VIDEO Prima reactie a lui Dragnea in scandalul valizei din Teleorman. Liderul PSD a venit la CEx cu doua valize de documente despre Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sedinta CEX, cu doua valize: una cu gogosi de la Rise Project si una cu dosare despre Klaus Iohannis. Liderul PSD a spus ca valiza despre care a scris Rise Project este o gogoasa care nu are legatura cu el.

Premierul israelian, declaratie surprinzatoare: Cand veti muta ambasada la Ierusalim, vom veni cu covorul rosu

Premierul israelian sustine ca are o relatie excelenta cu Guvernul Romaniei. intr-un interviu in exclusivitate cu Mihai Gadea, Benjamin Netanyahu spune ca va intinde covorul rosu pentru Romania in momentul i.

Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei CEx, ca excluderea din partid a lui Adrian tutuianu si Marian Neacsu, a fost o masura necesara. Dragnea a explicat ca lui Adrian Tutuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )