Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea o felicita pe Viorica Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea o felicita pe Viorica Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia din plenul PE, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cum manipuleaza Liviu Dragnea inainte de referendum: Seful PSD a sustinut ca `pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal`. Care este adevarul

Liviu Dragnea sustine ca referendumul pentru definirea familiei trebuie sa aiba loc si pentru ca pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal. Seful.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Liviu Dragnea: O felicit pe Viorica Dancila pentru prestatia si pozitia pe care a avut-o astazi in Parlamentul European

Liviu Dragnea a salutat miercuri modul in care s-a prezentat prim-ministrul Viorica Dancila in cadrul dezbaterii privind statul de drept in Romania din plenul Parlamentului European PE) de la.

Viorica Dancila sare in apararea lui Liviu Dragnea: Premierul a sesizat CCR cu privire la modul de formare al completurilor de cinci judecatori de la Curtea Suprema

Viorica Dancila a sesizat Curtea Constitutionala pe tema completurilor de judecata. in sesizarea sa, premierul vorbeste despre un posibil conflict institutuional intre Parlament si Curtea Suprema referitor la.

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din.

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

Surse: Dragnea si Timmermans au vorbit marti dupa-amiaza la telefon. Ce i-a spus liderul PSD oficialului european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sunat, marti dupa-amiaza, pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa acuzatiile oficialului european in cadrul dezbaterii de luni din Parlamentul.

Dragnea si Timmermans au vorbit la telefon. Ce i-a spus oficialului european liderul PSD - surse

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sunat, marti dupa-amiaza, pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa acuzatiile oficialului european in cadrul dezbaterii de luni din Parlamentul.

VIDEO Cum a reactionat Kelemen Hunor la ncercarea lui Liviu Dragnea de a-l aborda, dupa ce legea offshore a fost retrimisa la comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a incercat miercuri, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis retrimiterea legii ofshore in comisii, la solicitarea surprinzatoare a liderului UDMR, sa-l abordeze pe Kelemen Hunor.

Liviu Dragnea, deranjat de discursul lui Timmermans: Eu cred ca ar trebui sa se puna capat MCV/ Sa nu adoptam pozitia ghiocelului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat extrem de dezamagit de pozitiile adoptate, luni seara, in comisia LIBE de prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, si de ceilalti oficiali europeni prezenti la dezbatere, unde singurul puns pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )