Libnet.ro
UNICEF

10:31

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca vor fi alegeri anticipate pentru ca nu exista o criza politica in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Nu cred ca vor fi alegeri anticipate pentru ca nu exista o criza politica in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca actualul Guvern nu are performanta, iar pentru ca presedintele Klaus Iohannis sa scape de acesta, declanseaza alegerile anticipate. Ciolacu a spus insa ca astfel de alegeri nu vor avea loc deoarece in Romania nu exista o criza politica, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Chirieac: De ce liberalii vor alegeri anticipate?

Jurnalistul Bogdan Chirieac a explicat de ce PNL isi doreste alegeri anticipate. in opinia sa, un gest de incredere fata de romani ar fi ca liberalii sa mareasca pensiile de la 1 martie, si apoi sa mizeze pe varianta alegerilor anticipate.

Marcel Ciolacu, dupa anuntul lui Ludovic Orban: Nu cred ca vor fi alegeri parlamentare anticipate. Nu pot fi simultan cu localele si nu exista criza politica in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu da crezare anuntului lui Ludovic Orban prin organizare de alegeri parlamentare anticipate in acelasi timp cu cele locale. Acesta sustine ca acestea nu pot avea.

Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca a urmarit declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind faptul ca isi doreste alegeri anticipate si a adaugat ca intelege dorinta acestuia ca sa poata sa schimbe acest guvern dezastruos.

Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt o optiune. Acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat

Liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca demisia lui Ludovic Orban pentru declansarea alegerilor anticipate e o miscare care ar arunca Romania intr-o noua criza politica. Cu toate acestea, alegerile anticipate reprezinta o optiune buna pentru tara fiindca acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat, a spus presedintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu: Liberalii au facut un sir de ilegalitati. Demisia lui Orban pentru anticipate ar insemna o greseala politica

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca o eventuala demisie a lui Ludovic Orban pentru inceperea procedurii anticipatelor ar fi o greseala, iar acest lucru ar arunca Romania intr-o criza politica.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

VIDEO Marcel Ciolacu, reales lider al PSD Buzau. Manda: E vulpoiul batran de care avem nevoie. Romascanu: Doar Banica Junior mai umple sala asa

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, iar liderii PSD prezenti la conferinta de alegeri s-au intrecut in laude la adresa sa. Claudiu Manda l-a descris pe liderul interimar al PSD drept vulpoiul batran de care are nevoie partidul, iar fostul ministru al Culturii Lucian Romascanu a spus, despre Ciolacu, ca doar Stefan Banica Junior mai umple sala asa.

Marcel Ciolacu arunca bomba: in aceasta sesiune vom depune o motiune de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca social-democratii vor depune categoric in sesiunea parlamentara care incepe in februarie o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Ludovic Orban.

Lovitura devastatoare pentru Viorica Dancila. Ar putea ramane fara functia promisa de Marcel Ciolacu

2020 e abia la inceput, iar Viorica Dancila a porit cu stangul, la fel cum a terminat anul precedent. Dupa pierderea functiei de presedinte al PSD si dupa caderea guvernului in fruntea caruia era, acum s-ar putea sa ramana fara functia promisa de Marcel Ciolacu. Viorica Dancila ar putea sa ramana fara functia promisa de .

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )