Libnet.ro
UNICEF

17:46

MARCEL VELA: Sindicalistii ne dau lectii la televizor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 MARCEL VELA: Sindicalistii ne dau lectii la televizor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca multi dintre liderii sindicali sunt iesiti la pensie si nu simt efectiv pe pielea lor cum se prind retelele de infractori, dar dau lectii la televizor. Vor sa fie si ministri, vor sa fie si inspectori generali, vor sa fie si inspectori sefi, vor sa fie si meridianul Greenwich si stapanii inelelor, a spus Vela, precizand ca a primit multe mesaje de incurajare de la lideri de sindicat care ii cer s continue ceea ce a inceput, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Pe ce au spart bani functionarii din MAI in guvernarea PSD. Marcel Vela: Puteam cumpara pistoale politistilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri, ca s-au facut in minister cheltuieli pe care nu le considera justificate, asta in conditiile in care era necesara dotarea politistilor. Vela a vorbit despre cumpararea unui BMW seria 7, cumparat din banii politistilor, care a fost facut cadou la Camera Deputatilor, dar si despre patru masini Touareg noi.

La fel ca predecesorii sai, actualul ministru de Interne a avut o intalnire cu Alexandru Cumpanasu. Marcel Vela chiar a imbratisat o idee foarte buna a controversatului presedinte de ONG

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, s-a intalnit vineri cu controversatul Alexandru Cumpanasu, pastrand astfel traditia predecesorilor sai. Mai mult decat atat, potrivit hotnews. ro, demnitarul a spus.

Marcel Vela asigura ca reorganizarea MAI nu va avea ca efect restructurari de personal

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne a transmis, joi, referitor la decizia ministrului Marcel Vela de a restructura activitatea, ca nu este de acord cu comasarea inspectoratelor judetene.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Am gasit sute de televizoare de o mie de euro cumparate la Jandarmerie, masini luate din banii de la Politie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, acuza achizitiile pe care le-a gasit in institutie.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Cumpanasu mi-a dat o idee foarte buna. Voi incerca sa o implementez

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat ca a avut o intalnire cu Alexandru Cumpanasu si cp acesta i-a dat o idee geniala pentru a fi in permanenta la curent cu neregulile care se petrec in scoli.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre reorganizarea Internelor: imi asum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite un nou mesaj in care subliniaza ca isi asuma reorganizarea din toate structurile militare sau civile, chiar daca va presupune masuri care deranjeaza. El a dat, totodata, asigurari ca aceasta reorganizare nu inseamna disponibilizari.

Marcel Vela, reactie ferma in scandalul monstru de la Interne: imi asum, chiar daca deranjeaza

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj in care subliniaza ca isi asuma reorganizarea in toate structurile militare sau civile de la nivelul MAI, chiar daca asta va presupune masuri care deranjeaza.

Marcel Vela, despre dezastrul gasit la MAI: Carmen Dan a cumparat BMW seria 7 si Touareg pentru demnitarii PSD Jandarmeria are SUTE de televizoare de 1.000 de euro bucata

Marcel Vela a declarat, vineri, ca a gasit un dezastru la Ministerul de Interne. Vela sustine ca a gasit sute de televizoare cumparate de Jandarmerie cu 1. 000 de euro bucata in mandatul lui Carmen Dan, cand au fo.

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in Senat pentru audieri.Tema: Orientul Mijlociu

Miercuri, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, vor fi audiati in Senat la solicitarea presedintelui Senatului, Teodor Melescanu. Cei doi ministrii vor fi.

Ministrul de Interne: Noile carti electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021 Nu sunt obligatorii, dar fara ele nu se poate iesi din tara (VIDEO)

Marcel Vela a declarat ca Romania e obligata sa emita acte electronice de identitate din august 2019, prin urmare trebuie parcurse rapid toate procedurile astfel incat acest lucru sa se intample, intr-un.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )