Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Peste 200 de persoane se afla deja in Piata Victoriei, la aceasta ora, pentru mitingul diasporei, programat sa inceapa la ora 17. 00, primele masini cu protestatari sosind inca din timpul noptii. Oamenii, veniti din stainatate, dar si din alte judete, scandeaza Demisia si Penalii. La aceasta ora, cateva zeci de romani veniti din strainatate s-au strans si in fata Teatrului National, urmand sa plece in mars catre Piata Victoriei, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Mitingul Diasporei: Peste 10.000 de persoane in Piata Victoriei

Actualizare 19. 34 ISU Bucuresti: Asistenta medicala pentru 40 de persoane Echipajele de prim ajutor SMURD au acordat asistenta medicala, in intervalul orar 17,30-19,00, unui numar de 40 de persoane dintre cele aflatein aceasta dupa-amiaza la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Agerpres.

Mitingul Diasporei: Peste 60.000 de persoane in Piata Victoriei

Actualizare 22. 40 Un protestatar, ranit grav la cap de un dispozitiv lacrimogen Jandarmii lanseaza rafale de grenade lacrimogene asupra protestatarilor, potrivit Agerpres. Noi incidente se inregistreaza la mitingul din Piata Victoriei intre o parte a manifestantilor si fortele de ordine, jandarmii ripostand.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Peste 80.000 de oameni, n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gaze lacrimogene / Jandarmeria anunta ca va interveni n forta: Cele trei semnale luminoase de avertizare au

Peste 80. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei. in cursul serii in zona au avut confruntari violente intre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gazele lacrimogene. Jandarmeria a anuntat ca se pregateste sa intervina pentru restabilirea ordinii publice. Peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala. ------------------------22:45Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat pe Facebook ca fiica sa a fost luata de SMURD, piezandu-si cunostinta din cauza gazelor lacrimogene. 22:35 Masina cu tunuri de apa a fost adusa in fata Guvernului. 22:34in total, pana la ora 22. 00, peste 200 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 22:26 in Piata jandarmii folosesc din nou gazele lacrimogene. 22:19 Jandarmeria Romana anunta ca se va interveni in Piata Victoria pentru restabilirea ordinii publice in zona de desfasurare a protestului. 22:13Violentele continua in Piata Victoriei. Se arunca cu pietre si bucati din bordurile sparte inspre jandarmi. 22:12VIDEO Momentul in care jandarmii folosesc masiv gazele lacrimogene in Piata Victoriei21:45 Statia de metrou Piata Victoriei s-a redeschis. 21:40Pana la aceasta ora, numarul total al interventiilor echipajelor medicale a ajuns la 172. 21:26in zona Piata Victoriei sunt aproape 80. 000 de persoane. Multimea este masata in Piata si pe bulevardele adiacente: Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff, Iancu de Hunedoara, Buzesti. 21:06Noi confruntari intre unii protestatari si jandarmi. Au fost aruncate petarde. Jandarmii intervin. Pe cladirile din zona se proiecteaza Fara violenta!21:00in Piata Victoriei, oamenii au aprins lanternele telefoanelor. 20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente.

GALERIE FOTOPancartele de la mitingul Diasporei. Mesajele romnilor veniti n Piata Victoriei

Peste 10. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, la mitingul Diasporei. HotNews. ro va prezinta cateva imagini de la protestul din fata sediului Guvernului. Foto: Victor Cozmei, HotNews.

Mitingul diasporei. Toate masinile parcate in zona Piata Victoriei vor fi controlate

Politia Capitalei anunta vineri dimineata ca a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al masinilor parcate in zona Piata Victoriei de catre participantii la mitingului diasporei, programat pentru ora 17.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Peste 80.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / Jandarmeria: n Piata au venit membrii galeriilor

Peste 80. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. Jandarmeria a anuntat ca in zona au venit membrii galeriilor. ------------------------21:45 Statia de metrou Piata Victoriei s-a redeschis. 21:40Pana la aceasta ora, numarul total al interventiilor echipajelor medicale a ajuns la 172. 21:26in zona Piata Victoriei sunt aproape 80. 000 de persoane. Multimea este masata in Piata si pe bulevardele adiacente: Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff, Iancu de Hunedoara, Buzesti. 21:06Noi confruntari intre unii protestatari si jandarmi. Au fost aruncate petarde. Jandarmii intervin. Pe cladirile din zona se proiecteaza Fara violenta!21:00in Piata Victoriei, oamenii au aprins lanternele telefoanelor. 20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente. 20:38 Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, la Digi24, ca nu se doreste o interventie in forta, dar daca lucrurile vor degenera jandarmii vor actiona in consecinta. 20:34 Multi dinspre protestatari se retrag catre Muzeul Antipa, bd. Aviatorilor si parcarea dinspre Buzesti - Mihalache. Unii protestatari arunca cu pietre si bucati din borduri inspre jandarmi. 20:28Jandarmeria a scos din nou masina cu tunul cu apa. Acesta a fost folosit pentru scurt timp. Un dispozitiv semnificativ de jandarmi este pozitionat pe latura Guvernului dinspre bd. Iancu de Hunedoara. 20:24Pana la aceasta ora, peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Mitingul diasporei: Romanii sunt asteptati in Piata Victoriei

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de astazi din Piata Victoriei din Capitala. Ei cer demisia Executivului, nemultumiti de modul de guvernare al social-democratilor si de decizile luate de acestia privind legile justitiei si Codurile penale, de demiterea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, de gafele premierului Viorica Dancila si de faptul ca liderul PSD Liviu Dragnea se afla la conducerea Camerei Deputatilor in pofida faptului ca a fost condamnat la inchisoare. Primele masini cu protestatari au sosit in Piata Victoriei inca din timpul noptii, relateaza News. ro.

MITINGUL DIASPOREI: Au inceput sa apara protestatari in Piata Victoriei. Politia face un control pirotehnic la toate masinile din zona

Inca de la primele ore ale diminetei, cateva zeci de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala in asteptarea marelui miting al diasporei ce urmeaza sa adune chiar zeci de mii de oameni in.

MITINGUL DIASPOREI: Au inceput sa apara protestatari in Piata Victoriei. Politia face un control pirotehnic la toate masinile din zona (FOTO, VIDEO)

Inca de la primele ore ale diminetei, cateva zeci de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala in asteptarea marelui miting al diasporei ce urmeaza sa adune chiar zeci de mii de oameni in.

Ziua n care romnii s-au ntors acasa. Prezenta masiva anuntata la mitingul Diasporei, de vineri, din Piata Victoriei. Lista protestelor din tara si strainatate

Romanii din diaspora si cei ramasi in tara si-au dat intalnire vineri, in Piata Victoriei, din Bucuresti, pentru a protesta fata de directia in care PSD impinge Romania. Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anuntat pe retelele de socializare in urma cu doua luni, moment din care romanii din strainatate s-au mobilizat pe retelele de socializare, iar in ultimele zile coloane de masini dinspre Europa au intrat in tara prin vamile Bors si Nadlac cu destinatia Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2376 seconds )