Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nelu Tataru a declarat intarziata constructia spitalului modular de la Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nelu Tataru a declarat intarziata constructia spitalului modular de la Iasi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca spitalul modular de la Iasi, amenajat de Consiliul Judetean, ar trebui sa functioneze ca sectie exterioara a unui spital din Iasi si ca ministerul nu poate da aviz unei entitati care deocamdata nu exista, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

NELU TATARU: Pentru moment, nu se iau in calcul nici amanarea anului scolar, nici amanarea alegerilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, la Botosani, ca autoritatile centrale nu iau in calcul, in momentul de fata, nici amanarea inceperii noului an scolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, anunta Agerpres.

NELU TATARU: inca suntem pe o ascensiune usoara a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca Romania inca se afla pe o ascensiune usoara a infectarilor cu noul coronavirus, pe fondul relaxarilor si nerespectarii regulilor.

Seful CJ Iasi explica de ce i-a lasat la poarta spitalului modular pe Nelu Tataru si pe Costel Alexe: Acolo nu este casa fara stapan

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, Maricel Popa, sustine ca spitalul modular de la Iasi se va face, in ciuda piedicilor politice, si ca ii va invita la inaugurare pe ministrii Costel Alexe si Nelu Tataru, care au acuzat, duminica, intarzieri in derularea proiectului. El a explicat si de ce nu au avut acces cei doi demintari in incinta unde este construit spitalul.

Ministrul Sanatatii a inspectat un nou spital modular pe dianfara, la Iasi. Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca urmeaza doua saptamani grele si a cerut atat populatiei civile, cat si agentilor economici sa respecte masurile de distantare. Ministrul a facut declaratiile la Iasi, acolo unde s-a dus sa viziteze noul spital modular construit de Consiliul Judetean CJ), insa autoritatile locale l-au lasat sa astepte la poarta.

Tataru: Nu stim in ce consta viitorul spital modular de la Iasi. El trebuie sa functioneze ca sectie exterioara a unui spital deja existent

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca spitalul modular de la Iasi, amenajat de Consiliul Judetean, ar trebui sa functioneze ca sectie exterioara a unui spital din Iasi si ca ministerul nu poate da aviz unei entitati care deocamdata nu exista.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: 6.000 7.000 de teste sunt zilnic in asteptare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Iasi, ca exista zilnic 6. 000 de teste in asteptare, cele 133 de laboratoare care fac teste pentru depistarea noului coronavirus fiind.

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

NELU TATARU: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat azi Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID - spitale modulare noi sau pentru a amenaja un corp pavilionar pe care il are separat

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro. Practic, solutia propusa de ministrul Sanatatii ar face ca spitalele sa nu mai fie inchise pentru pacientii non-COVID, iar problema crizei de locuri ar fi si ea rezolvata.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, avertisment dur: Suntem intr-un moment dificil, vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, in contextul cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus, ca Romania se afla intr-un moment dificil, iar urmatoarele doua saptamani vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )