Libnet.ro
UNICEF

12:45

Plangerea lui Orban impotriva premierului, abuz grav

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Plangerea lui Orban impotriva premierului, abuz grav

Organizatia judeteana Constanta a Partidului Social Democrat considera ca plangerea penala formulata de presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, este un abuz grav, o incercare penibila si jalnica de destabilizare a statului de drept, informeaza News. ro. Social-democratii spun ca demersul liderului liberal dovedeste ca tentaculele statului paralel sunt ramificate, inclusiv in randurile unei parti a clasei politice, aservite unor interese straine de cele ale Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

Plngerea lui Orban mpotriva premierului Viorica Dancila a fost trimisa la DIICOT

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competenta in acest caz, relateaza Agerpres, citand oficiali ai Parchetului General.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva lui Dancila si Dragnea a ajuns la DIICOT

Ludovic Orban a depus o plangere penala la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. Plangerea, insa, a ajuns la DIICOT. in plangerea se aduc acuzatii de.

Gabriela Firea, reactie la plangerea penala impotriva premierului Dancila

Gabriela Firea a reactionat joi dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut o plangere penala pe numele premierului Ludovic Orban, dar si a liderului PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General. Poate nu.

Raluca Turcan, mesaj TRANSANT privind PLANGEREA PENALA impotriva premierului: DANCILA a actionat in afara cadrului LEGAL

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a admis joi ca subiectul plangerii penale depusa de Ludovic Orban la adresa Viorica Dancila nu a fost discutat in partid. Ea a adaugat ca exista multe elemente care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )