Libnet.ro
UNICEF

07:30

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

Hotnews Hotnews,
 PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Sesizarea privind OUG 79/2017 va fi depusa la ora 13:00, de catre purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca si de catre deputatul Ioan Cupsa, presedintele Comisiei Juridice a PNL, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal.

UPDATE PNL a depus luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

PNL a depus luni, la Avocatul Poporului, sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Vezi in text si atasat) sesizarea.

PNL depune la Avocatul Poporului sesizare privind modificarea Codului Fiscal

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Potrivit News. ro, sesizarea privind OUG 79/2017.

PNL a sesizat Avocatul Poporului privind modificarea Codului Fiscal

Partidul National Liberal PNL) a depus astazi la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala CCR) a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

PNL contesta luni la Avocatul Poporului si la CCR Ordonanta de modificare a Codului Fiscal

PNL depune luni la Avocatul Poporului o sesizare ce are ca scop contestarea la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, dupa cum informeaza Adevarul . Sesizarea.

PNL vrea atacarea la CCR a revolutiei fiscale. Ce spune Avocatul Poporului

PNL a depus la Avocatul Poporului sesizarea prin care cere institutiei contestarea la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Presedintele PNL, Ludovic Orban spune ca.

Avocatul Poporului are audiente marti, in Baia Mare

Cetatenii vor fi primiti in audienta la Avocatul Poporului, marti, la Palatul Administrativ. Aici va fi prezent reprezentantul Biroului Teritorial Cluj al Institutiei Avocatul Poporului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )