Libnet.ro
UNICEF

16:15

PSD este incapabil de guvernare si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD este incapabil de guvernare si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Raspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania.

Basescu: PSD a devenit un risc de securitate pentru Romania

Constitutia Romaniei este facuta pulbere, iar Statul Roman se face tandari din cauza luptei dintre hienele din PSD, sustine Traian Basescu. in opinia fostului presedinte, in.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Aflat in turneu in regiunea Moldovei, seful PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii si liderii PSD Vaslui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )