Libnet.ro
UNICEF

16:45

Senatul a aprobat legea prin care detinutii pot fi eliberati conditionat mai repede

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a aprobat legea prin care detinutii pot fi eliberati conditionat mai repede

Propunerea legislativa semnata de mai multi parlamentari ai Uniunii Democrate Maghiare din RomaniaUDMR)propune modificarea articolului 100 din Codul Penal, referitor la conditiile liberarii conditionate in cazul pedepsei inchisorii, astfel incat eliberarea conditionata in cazul inchisorii poate fi dispusa, daca cel condamnat a executat cel putin jumatate din durata pedepsei, in cazul in care nu depaseste 10 ani, sau cel putin doua treimi din pedeapsa, dar nu mai mult de 15 ani, in cazul inchisorii mai mari de 10 ani, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Toader, noi precizari despre legea PSD care a eliberat puscariasii: Detinutii nu mai puteau fi tinuti nici macar o ora dupa gratii!

Ministrul Justitiei a declarat ca Administratia Nationala a Penitenciarelor a procedat corect atunci cand i-a pus imediat in libertate pe detinutii care intrau sub incidenta legii recursului.

Cadou pentru Daddy. Senatorii au respins proiectul prin care Dragnea si-ar pierde functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Senatul a respins initiativa legislativa a senatoarei PNL Alina Gorghiu, care prevedea ca persoanele condamnate penal definitiv nu pot candida pentru Camera Deputatilor sau Senat. Nu pot candida persoanele.

Initiativa PNL prin care condamnatilor definitiv le este interzis sa candideze la Parlament a fost respinsa de plenul Senatului

Plenul Senatului a respins luni cu majoritate de voturi initiativa legislativa depusa in luna mai de senatoarea PNL Alina Gorghiu care prevede interdictia de a candida pentru Camera Deputatilor sau Senat a persoanelor care au suferit condamnari penale definitive, scrie News. ro.

LISTA: 6 metode prin care se fura Bitcoin si alte criptomonede

Pentru cei care tranzactioneaza bitcoin sau alte monede virtuale, mediul din jurul criptomonedelor este un dezastru real in ceea ce priveste securitatea, cred unii experti in cybersecurity.

Test de inteligenta. Prin care robinet curge apa mai repede? - FOTO

Conform scalei lui Binet, cea mai mare parte a populatiei are un IQ cuprins intre 85 si 114. Persoanele care au IQ-ul mai mic de 85 au o gandire mai inceata, iar daca este peste, atunci sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )