Libnet.ro
UNICEF

14:01

Tariceanu: in Romania nu exista niciun caz de mare coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu: in Romania nu exista niciun caz de mare coruptie

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, sustine ca in Romania, spre deosebire de tarile din Occident, nu exista niciun caz de mare coruptie si doar 4 cazuri din 4. 000 de inalti demnitari care au fost condamnati pentru luare sau dare de mita, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu: in Romania nu exista nici un caz de mare coruptie. in Olanda, care ne da sfaturi, o banca a fost amendata cu 900 milioane de euro pentru spalare de bani (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie, precizand ca statele care critica tara noastra din cauza acestu fenomen nu pot fi date drept.

Tariceanu: Germania, Danemarca si Olanda au batut recordul la coruptie. in Romania nu exista mare coruptie, ci doar 4 inalti demnitari condamnati din 400

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca tarile europene care ne critica pentru coruptie - Germania, Olanda, Danemarca - nu pot fi un exmeplu de bune practici. in Romania nu exista cazuri de mare coruptie, a spus Tariceanu. Presdintele Senatului s-a aflat ieri la Bruxelles, unde a discutat cu europarlamentarii din grupul ALDE, familia europeana din care face parte si partidul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )