Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tribunalul Constanta da sentinta pentru Radu Mazare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Constanta da sentinta pentru Radu Mazare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Constanta la sase ani si jumatate de inchisoare pentru ca a vandut la un pret subevaluat mai multe terenuri din Mamaia, prejudiciul ridicandu-se la aproximativ patru milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

O noua lovitura pentru Radu Mazare. A fost condamnat la inchisoare cu executare

Radu Mazare a fost condamnat azi la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare Mihaela Vlasceanu, magistrat al Tribunalului Constanta, s-a pronuntat azi in dosarul in careRadu Stefan Mazare, fostul.

Tribunalul Constanta a dat sentinta pentru Mazare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Constanta la sase ani si jumatate de inchisoare pentru ca a vandut la un pret subevaluat mai multe terenuri din Mamaia, prejudiciul ridicandu-se la aproximativ patru milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta, informeaza News. ro.

Radu Mazare, uluit de condamnare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, condamnat astazi de Tribunalul Constanta la sase ani si jumatate de inchisoare pentru ca a vandut la un pret subevalut doua terenuri din Mamaia, a afirmat dupa aflarea sentintei ca este uluit si consternat de sentinta nedreapta, informeaza News. ro.

Radu Mazare, dupa condamnarea la 6 ani si 6 luni de inchisoare: Ma felicit ca am plecat din tara

Radu Mazare se felicita ca a plecat din tara, dupa ce Tribunalul Constanta l-a condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare. Fostul primar al Constantei a primit aceasta sentinta in dosarul devalorizarii.

Radu Mazare a fost condamnat la sase ani si sase luni inchisoare. Fostul edil este acuzat de abuz in serviciu

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru abuz in serviciu. Decizia instantei nu este definitiva.

Sinteza zilei. Radu Mazare, primul interviu dupa condamnarea la inchisoare: Nu mi-e dor de Romania - nu ma mai intorc!

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, miercuri, la sase ani si jumatate de inchisoare pentru mai multe infractiuni de abuz in serviciu privind vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi.

Reactia lui Radu Mazare, dupa condamnarea la sase ani si sase luni de inchisoare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, miercuri, la sase ani si jumatate de inchisoare pentru mai multe infractiuni de abuz in serviciu privind vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi.

Radu Mazare, despre condamnarea la 6 ani de inchisoare: Ma felicit ca am plecat dintr-o tara in care justitia poate achita si condamna o persoana in acelasi timp

La scurt timp dupa condamnarea sa la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, Radu Mazare a transmis din Madagascar o scrisoare in care-si exprima punctul de vedere. in opinia fostului primar, condamnarea este una nedreapta.

Radu Mazare a fost condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare

Radu Mazare a fost condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul devalorizarii patrimoniului orasului orasului prin retrocedarea defectuoasa a doua terenuri. Decizia Tribunalui Constanta nu este.

Radu Mazare a fost condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare

Fostul primar al Constantei Rau Mazare a fost condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru mai multe infractiuni de abuz in serviciu privind vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi subevaluate, scrie Ziare. com . Decizia nu este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )