Libnet.ro
UNICEF

10:46

Zeci de primari din Arad au participat la un protest fata de prevederile Codului Fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zeci de primari din Arad au participat la un protest fata de prevederile Codului Fiscal

Zeci de primari si viceprimari ai Partidului National Liberal PNL) din judetul Arad au participat, astazi, la un mars de protest spontan fata de prevederile Codului Fiscal, cerand Guvernului sa amane aplicarea modificarilor aduse prin Ordonanta de Urgenta sau sa aloce sume compensatorii administratiilor locale, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Trei persoane ranite in urma unui accident pe un drum judetean din Arad

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Accidentul a avut loc pe DJ 682, in apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceti dense.

Zeci de primari si viceprimari au protestat fata de prevederile Codului Fiscal

Zeci de primari si viceprimari PNL din judetul Arad au participat, astazi, la un mars de protest spontan fata de prevederile Codului Fiscal, cerand Guvernului sa amane aplicarea modificarilor aduse prin Ordonanta de Urgenta sau sa aloce sume compensatorii administratiilor locale.

Ancheta de proportii la Universitatea din Arad: Mita in perle, rubine si diamante pentru lucrari de licenta (VIDEO)

Apar informatii halucinante intr-unul dintre cele mai mari dosare de coruptie din invatamantul romanesc! Perle, rubine, inele cu diamante, zeci de mii de euro si dolari au ridicat.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )