Libnet.ro
UNICEF

12:01

Marius Nica, ministrul pentru Fonduri Europene, a demisionat

Antena3 Antena3,
Marius Nica, ministrul pentru Fonduri Europene, a demisionat

Marius Nica a decis sa-si inainteze demisia din functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene, dupa trei luni de mandat. Marius Nica a decis sa-si inainteze demisia din functia de min. continuă pe Antena3

Marius Nica, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, a demisionat. Atentionare privind pierderea de fonduri UE din cauza ca primarii prefera proiecte cu fonduri de la buget

Marius Nica, ministrul pentru Fonduri Europene, a demisionat vineri, potrivit unui comunicat oficial. Nica atrage atentia ca o provocare in 2018 este evitarea pierderii banilor europeni in Programul Operational Regional, aratand ca beneficiarii au preferat sa faca proiecte pe bani de la stat sau din imprumuturi in loc sa atraga fonduri europene.

Ministrul pentru Fonduri Europene a demisionat

Marius Nica a decis sa-si inainteze demisia din functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene, dupa trei luni de mandat. Stire in curs de.

inca un om al lui Tudose PLEACA ACASA! Marius Nica a DEMISIONAT din functia de Ministrul delegat pentru Fonduri Europene

Marius Nica a demisionat vineri din functia de Ministrul delegat pentru Fonduri Europene. Demisia lui era oarecum asteptata deoarece era apropiat de Mihai Tudose, cel care a renuntat recent la functia de.

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene a demisionat

Marius Nica a decis sa-si inainteze demisia din functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene, dupa trei luni de mandat, se arata intr-un comunicat de presa.

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene a demisionat

Marius Nica a decis sa-si inainteze demisia din functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene, dupa trei luni de mandat, se arata intr-un comunicat de presa.

Marius Nica a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Fonduri Europene

Stire in curs de actualizare .

Fonduri europene de 38.000 Euro pentru romani care isi deschid mici afaceri in schema Romania Start Up Plus

Fonduri europene nerambursabile de maximum 38. 000 de euro fiecare vor fi disponibile pentru persoane care isi vor deschide mici afaceri, printr-un proiect realizat in regiunea de dezvoltare Centru, in cadrul schemei de finantare Romania Start Up Plus, au anuntat joi organizatiile care deruleaza proiectul.

Inspectorii OLAF au descins intr-un oras din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene

Mai multe localnice din orasul aradean Santana sunt anchetate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), fiind suspectate ca au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor ab.

Marius Copil, amendat pentru comportament inadecvat la Australian Open. Sportivul a facut un gest care l-a infuriat pe arbitru

Romanul Marius Copil 92 ATP) a fost sanctionat cu o amenda de 2. 500 de dolari dupa ce a incalcat regulamentul in timpul meciului cu Gilles Simon de la Australian Open. Dupa ce a pierdut.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )