Libnet.ro
UNICEF

07:45

PSD o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie, spunand ca este inadmisibil ca dupa ce ani la rand aceasta a denigrat Romania in toate discursurile si actiunile sale din Parlamentul European, acum sa vina sa explice cum e cu imaginea tarii noastre la Bruxelles. Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca premierul Viorica Dancila si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au incercat sa-i minta pe deputatii europeni despre Romania, insa acestia stiau care este situatia. continuă pe Ziarul Bursa

Europarlamentarii social-democrati o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie, spunand ca este inadmisibil ca dupa ce ani la rand a denigrat Romania in toate discursurile si actiunile sale din Parlamentul European, acum sa vina sa explice cum e cu imaginea tarii noastre la Bruxelles.

Codrin Stefanescu TUNA si FULGERA dupa ce refuzul ALDE de remaniere a ministrului Justitiei: Domnul Tudorel Toader este pe postul PSD de ministru. Nici daca era Monica Macovei nu facea asa ceva!

Secretarului executiv al PSD, Codrin Stefanescu, pare infuriat la culme de refuzul partenerilor de guvernare - ALDE - cu privire la remanierea ministrului Justitiei. El le reaminteste celor de la ALDE ca.

PSD acuza romanii de lipsa de discernamant

PSD incearca in Parlament invalidarea referendumului din 2009, acuzandu-i pe cei 7,7 milioane de romani care au votat pentru reducerea la 300 a numarului de parlamentari de lipsa de discernamant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )