Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise in Caracal: Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise in Caracal: Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei

Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei pentru diverse actiuni sau initiative legislative in mijlocul campaniei electorale, cu atat mai putin fara acordul familiei,. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucide, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Politicienii au informatii despre retele. Multa mizerie va iesi la iveala!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus la Parchetul General o solicitare pentruaudierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Am suficiente.

Paul Stanescu: Se cunoaste existenta unor clanuri interlope in Olt. Sunt si oameni politici care pot fi acuzati de legaturi cu asemenea grupari

Paul Stanescu, senator PSD, fost presedinte al Consiliului Judetean Olt, a spus la Antena 3 ca intelege durerea prin care trece Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise la Caracal, Alexandra Macesanu, dar.

Alexandru Cumpanasu, despre ucigasul nepoatei sale: Acest individ face parte dintr-un grup. Are doua miliarde de lei in cont, din pensie si autostop (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei - una dintre fetele agresate sexual si ucise in Caracal, a afirmat luni seara, in direct la B1TV, considera ca Gheorghe Dinca este clar parte a unui grup, si nu un .

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

Alexandru Cumpanasu: De la 11:05 pana la ora 18:00, procurorul de caz nu a cerut nimanui sa localizeze apelul Alexandrei (VIDEO)

Pana seara, procurorul de caz n-a cerut altor structuri ale statului sa localizeze apelul, iar STS-ul a facut-o din proprie initiativa, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul.

Alexandru Cumpanasu: DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentru ca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie (VIDEO)

Motivul pentru care DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentruca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul unei.

Paul Stanescu ii raspunde lui Alexandru Cumpanasu, dupa plangerea penala la Parchetul General: Eu nu am avut legatura si nu am cunoscut vreun sef al unei grupari de interlopi

Senatorul PSD Paul Stanescu a precizat ca nu stie nimic despre vreo legatura a parlamentarilor cu interlopii, dupa ce Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, s-a prezentat, marti, la sediul.

Alexandru Cumpanasu amenintat cu moartea

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca a primit amenintari, inclusiv amenintari cu moartea din momentul in care a inceput scandalul din jurul mortii nepoatei sale. Am primit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )