Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Hotnews Hotnews,
 Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate. continuă pe Hotnews

Primul semnal public din negocierile pentru noul Guvern: Progresam

Europarlamentarul Cristian Ghinea care negociaza din partea USR-PLUS programul de guvernare cu PNL si UDMR a postat pe Facebook o fotografie din timpul negocierilor, precizand ca un prim capitol a fost deja inchis, iar discutiile progreseaza. PNL, USR-PLUS si UDMR fac schita noului Guvern. Ministerele pe care se bate toata lumea si cele pe care nu le vrea nimeni.

Culisele discutiilor de la Vila Lac. Solutia lui Orban pentru a depasi blocajul din prima zi a negocierilor pentru noul Guvern. USR-PLUS si UDMR nu au fost de acord

Negocierile pentru formarea noului Guvern s-au blocat dupa aproape sase ore de discutii la nivelul conducerilor PNL, USR-PLUS si UDMR, dupa ce Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor nu au cazut de acord asupra impartirii in Coalitie a posturilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului.

Kelemen, dupa discutia de la Cotroceni: Concluzia intalnirii este ca sambata vom initia discutiile oficiale intre PNL, USR-PLUS si UDMR

Negocierile pentru noul guvern de coalitie vor incepe sambata, a anuntat presedintele UDMR, Klemen Hunor, dupa discutiile de la Cotroceni cu Ludovic Orban si Dan Barna.

George Simon (AUR), despre negocierile pentru noul guvern: O cacealma! Vom initia suspendarea lui Iohannis

George Simion spune ca presedintele Klaus Iohannis da din nou dovada de dispret fata de votul romanilor. Copresedintele AUR spune din nou ca daca PSD nu va initia suspendarea presedintelui, o va face Alianta pentru Unirea Romanilor. Si asta in conditiile in care numirea si negocierea guvernului Citu este considerata o cacialma.

Discutiile oficiale pentru viitorul Guvern vor fi initiate sambata

PNL, Alianta USR-PLUS si UDMR vor demara sambata negocierile pentru formarea unui majoritati parlame.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

incep negocierile pentru formarea viitorului Guvern. PNL, USR-PLUS si UDMR, discutii la Vila Lac

Reprezentantii PNL, USR-PLUS si UDMR incep sambata negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. intalnirea are loc la Vila Lac. Joi, liderii celor trei partide au avut si o discutie in acest sens cu presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, despre noul guvern: Nu infiintam ministere pentru portofolii. Sa fie maxim 18 ministere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca noul guvern ar trebui sa aiba maxim 18 ministere si sa nu fie infiintate unele noi doar pentru ca toate fortele politice sa aiba multe portofolii.

FLORIN ROMAN: Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune, transmite News. ro.

Primarul Dominic Fritz, in echipa de negociere pentru viitorul guvern

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern PNL - USR-PLUS - UDMR: Nici nu ma gandeam, in urma cu un an, ca voi ajunge aici.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )