Libnet.ro
UNICEF

21:15

DUMITRU BUZATU (PSD): Nu avem niciun interes sa rupem coalitia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUMITRU BUZATU (PSD): Nu avem niciun interes sa rupem coalitia

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca, in cadrul Comitetului Executiv al partidului, nu se va discuta despre ruperea coalitiei cu ALDE, precizand ca social-democratii nu au niciun interes sa faca acest lucru. continuă pe Ziarul Bursa

Dumitru Buzatu, inainte de CExN: Nu avem niciun interes sa rupem coalitia de guvernare

Dumitru Buzatu a facut declaratii inainte de CEx. Liderul PSD sustine ca social-democratii nu au niciun interes sa rupa coalitia de guvernare. Lucrurile sunt ceva mai fierbinti, anumite lucruri sunt.

Dancila: Nu mai sunt probleme cu partenerii ALDE. Nu se rupe coalitia, este o gluma

Social democratii au decis luni, in sedinta Comitetului Executiv, ca nu vor ceda presiunilor facute de partenerii de Coalitie. Astfel, PSD merge cu propriul candidat la prezidentiale si va efectua o remaniere guvernamentala in toamna. De altfel, inaintea sedintei, presedintele PSD, Viorica Dancila a declarat ca nu mai sunt probleme cu partenerii de la ALDE. Sunt jocurile politice de vara, a spus liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu referindu-se la negocierile ALDE-PRO Romania.

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui: La rigoare am putea decide orice, nu avem niciun interes sa rupem coalitia

Dumitru Buzatu, liderul filialei Vaslui a social-democratilor, a declarat luni dupa-amiaza, inainte de sedinta CEX PSD in care se va discuta despre rectificarea bugetara, ceea ce pare marul discordiei din.

Dumitru Buzatu: Nu e nicio problema daca nu supravietuieste guvernul

Dumitru Buzatu a vorbit despre solicitarile ALDE si PRO Romania cu privire la guvernul Romaniei. Liderul PSD a sustinut ca, daca va fi ca acest guvern sa cada, atunci va fi sarcina altora sa faca o alta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )