Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader: Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura pentru sefia DNA; cel mai probabil maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Scandal intre ministrul Justitiei si presedinta ICCJ: Sa intelegem ca nu este normal ca un ministru sa critice un judecator?

Scandal intre ministrul Justitiei si presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea. Tudorel Toader a transmis un mesaj dur pe pagina personala de Facebook la adresa Cristinei.

Primele informatii despre explozia de la mina Pinoasa in care au fost raniti grav doi muncitori: Ministrul Energiei a demarat o ancheta

Doi angajati ai Complexului Energetici Oltenia au fost grav raniti sambata dupa o explozie la un panou electric de la mina Pinoasa din cadrul Complexului Energetic Oltenia. in urma evenimentului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )