Libnet.ro
UNICEF

16:45

George Simion, anunt-surpriza inainte de Craciun! Niciun politician roman nu a mai facut asta!

Antena3 Antena3,
George Simion, anunt-surpriza inainte de Craciun! Niciun politician roman nu a mai facut asta!

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor anunta ca isi respecta promisiunea facuta in 2019, cand a candidat independent pentru Parlamentul European. continuă pe Antena3

George Simion, super-cadou de Craciun pentru romani. Alti politicieni nu ar face asta, niciodata

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor a anuntat ca isi respecta promisiunea facuta in 2019, atunci cand a candidat independent pentru Parlamentul European. George Simion, super-cadou de Craciun pentru romani Astfel, Simion a reamintit ca a promis atunci ca o sa isi va ceda 90% din salariu daca o sa fie ales in Legislativul de la .

George Simion, apel la anarhie de la tribuna Parlamentului: Popor roman, refuzati sa mai platiti taxe. Nu mai platiti biruri!

Liderul AUR, George Simion, a facut un indemn la anarhie de la tribuna Parlamentului la votul pentru investirea Guvernului Citu. Acesta le-a transmis romanilor sa nu mai plateasca taxe, subliniind ca tot sectorul Horeca trebuie deschis. Nu acceptati asa ceva!. Acesta si-a dat apoi masca de protectie jos si a catalogat colegii din Parlament drept hiene gata sa atace ciolanul.

George Simion, discurs delirant in plenul de investire a Guvernului: Versuri din Paunescu si apeluri catre poporul roman

Liderul deputatilor AUR, George Simion, si-a inceput discursul in plenul reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului Citu cu versuri din Adrian Paunescu, continuand cu indemnuri catre poporul roman sa se lupte pentru redeschiderea scolilor sau sa nu mai accepte sa plateasca taxe pentru ca oricum ne vor indatora cat de mult pot ei.

George Simion (AUR): Popor roman, este timpul sa redeschidem scolile! Asta cerem noului Guvern. Este in joc viitorul copiilor nostri (VIDEO)

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a cerut viitorului Guvern sa redeschida scolile. Sunt sute de mii de profesori, sunt sute de mii de parinti, este in joc viitorul copiilor.

George Simion (AUR), discurs extrem de dur in plenul Parlamentului: Popor roman, au impartit Romania ca o prada!

Liderul AUR, George Simion a transmis un mesaj extrem de dur, miercuri, in plenul Parlamentului. Acesta a sustinut ca restaurantul Parlamentului este deschis, desi intreg sectorul HORECA este inchis si a cerut inca o data deschiderea scolilor.

GEORGE SIMION: Voi dona 90% din salariul de parlamentar

Deputatul George Simion, copresedinte al AUR, a declarat pe Facebook ca va dona 90% din salariul de parlamentar catre o cauza civica, catre cazuri speciale.

GEORGE SIMION: Nu vom vota Cabinetul Citu si cerem redeschiderea scolilor

Co-presedintele AUR George Simion a declarat marti ca Alianta pentru Unirea Romanilor va participa la consultarile de la Cotroceni, desi partidul este dezamagit de felul in care se mimeaza consultarile. El a adaugat ca AUR nu va vota categoric Cabinetul Citu, avand propunerea de premier Calin Georgescu .

De unde si-a luat George Simion masca prin care a uimit pe toata lumea. Pretul ei nu e pentru oamenii de rand

Toti deputatii si senatori alesi in 6 decembrie 2020 au fost nevoiti sa treaca de prima etapa, cea birocratica, pentru preluarea noului imandat. Fiercare a venit si cu promisiuni pentru alegatori. Cel care a surprins cand a iesit la declaratii a fost George Simion, dar nu cu discursul, ci cu infatisarea. Membrul AUR si-a facut .

George Simion, atac la celelalte partide: Au infiintat la Camera Deputatilor trei comisii pentru secretare, birouri, masini si functii

George Simion, unul dintre liderii AUR, a declarat ca partidele din coalitia de guvernare si PSD au infiintat trei comisii parlamentare doar pentru a putea crestere numarul de functii si de secretare.

George Simion: Protestam vehement fata de felul in care a fost numita conducerea Camerei Deputatilor. Vom face o sesizare in acest sens la Curtea Constitutionala

George Simion, liderul partiduluiAUR, a declarat, marti, ca partidul in frunte caruia se afla nu este de acord cu numirea in fruntea Camerei Deputatilor a lui Ludovic Orban, mai ales ca aceasta s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )