Libnet.ro
UNICEF

16:45

Kelemen Hunor: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea presedintelui

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea presedintelui

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca in motivarea CCR de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintelui Romaniei nu ii este impus niciun termen limita de reactie. Din acest motiv, liderul gruparii maghiare considera ca nu exista niciun argument pentru suspendarea lui Iohannis. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor:Nu exista motive pentru suspendarea presedintelui si cred ca ar fi cea mai mare greseala politica

Nu exista motive pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, spune liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. Poate sa se gandeasca la decizia CCR-n. n) inca o saptamana, doua sau sase luni, neexistand termen. ) Sunt convins ca, intr-un termen rezonabil, va da un raspuns, adauga liderul maghiar.

Kelemen Hunor se delimiteaza de PSD: Suspendarea presedintelui Iohannis ar fi CEA MAI MARE GRESEALA politica

Liderul UDMR Kelemen Hunor refuza sa intre in hora PSD privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El spune ca nu exista motive pentru demararea procedurilor de suspendare a sefului statului, aratandu-se.

Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu sustine ideea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va semna decretul de.

UDMR tradeaza PSD! Kelemen Hunor ii intoarce spatele lui Liviu Dragnea

UDMR intoarce spatele PSD si transmit ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis ar fi cea mai mare greseala politica. Liderul Kelemen Hunora declarat, vineri, ca Iohannis nu are un termen in care sa .

Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea presedintelui daca nu o revoca pe Kovesi: Bineinteles. Haideti sa citim in integralitate Constitutia

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a spus ca se poate ajunge la revocarea presedintelui Klaus Iohannis daca acesta nu semneaza decretul de revocare din functie.

Tariceanu, declaratie-surpriza despre suspendarea presedintelui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri ca nu a discutat nici cu liderii PSD, nici cu presedintele acestui partid, Liviu Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus.

Ambasadorul Romaniei in Germania, despre suspendarea presedintelui Iohannis: MODIFICARI SEVERE au si vor avea EFECTE

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza la ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis si spune ca o asemenea actiune ar insemna o modificare severa care ar duce la fragilizarea.

Trei scenarii de suspendarea Presedintelui

Constitutia Romaniei: Art. 80 - Rolul Presedintelui 1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii. 2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice. in acest scop, Presedintele exercita functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate. Textul constitutional este destul de clar, dar nu vrea sa il interpreteze nimeni exact asa cum este scris. Nici macar magistratii Curtii Constitutionale care au decis ca Presedintele Romaniei trebuie sa o revoce pe sefa DNA la cererea ministrului justitiei. Conform art. 80 alin. 2 din Constitutie, Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice. Cum realizeaza seful statului aceasta obligatie de veghere la buna functionare a autoritatilor publice?.

Victor Ponta, despre strategia liderului PSD privind suspendarea presedintelui: Domnul Iohannis sta pasiv, domnul Dragnea nu va sta pasiv, ii va lua jucaria

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are doua scenarii in privinta eventualei suspendari a presedintelui Klaus Iohannis, pe fondul scandalului privind refuzul revocarii sefei DNA,.

G4Media: Care este planul pentru suspendarea lui Klaus Iohannis

Potrivit G4Media , care citeaza mai multe surse politice, PSD si-a definitivat planul suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, partidul fiind decis sa-l puna in aplicare in situatia in care acesta refuza sa o demita pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )