Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban, mesaj raspicat. Ce se intampla daca PSD va detine presedintia Senatului sau a Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj raspicat. Ce se intampla daca PSD va detine presedintia Senatului sau a Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu exista niciun risc daca PSD va detine conducerea Senatului sau a Camerei Deputatilor. Liderul PNL a subliniat ca exista o majoritate parlamentara in ambele camere, iar Coalitia va putea sa le conduca si pe una si pe cealalta, deoarece asa este normal. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

Ludovic Orban, lovit de previziunile Patriarhului Daniel: Dumnezeu nu se lasa batjocorit

In urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, Ludovic Orban, in frunte cu Partidul National Liberal, a obtinut mai putine voturi decat opozitia, astfel ca, nu dupa mult timp, acesta a fost nevoit sa-si anunte demisia. intamplator sau nu, evenimentul a avut loc la doar 50 de zile distanta dupa ce Patriarhul Daniel i-a prevestit .

Ludovic Orban: Am decis sa demisionez din functia de prim-ministru tocmai pentru a facilita negocierile post-alegeri Obiectivul principal, acela de a tine PSD in afara guvernarii, a fost atins

Ludovic Orban a subliniat ca va ramane presedinte al PNL si va coordona eforturile de constituire a unei majoritati parlamentare de centru-dreapta. Ludovic Orban: imi inchei mandatul de Premier.

Ludovic Orban: Se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Fostul premier, Ludovic Orban, a declarat ca se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD, acesta fiind obiectivul final al Partidului National Liberal.

Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

In urma rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2020, partidul PSD a iesit invingator, in detrimentul actualei guvernari condusa de PNL. Potrivit recomandarilor presedintelui tarii, fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat oficial demisia in cursul serii de ieri. Vestea a venit ca unfulger pentru multa lume, dat fiind faptul ca totul s-a intamplat foarte .

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Gabriela Firea: Demisia lui Ludovic Orban nu este suficienta. Ministrii care au ingropat domeniile sanatatii, economiei si educatiei trebuie sa plece imediat (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a sustinut, marti, ca demisia lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului nu este suficienta si ca ar trebui sa plece de la Palatul Victoria si ministri de la.

Ludovic Orban, intrebat daca ar mai putea fi propunerea de premier din partea PNL: Am spus foarte clar ca mi-am depus mandatul Ce spune liderul liberal despre Nicolae Ciuca (VIDEO)

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, marti, la finalul sedintei liderilor liberali ca in conditiile actuale este exclus ca el sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru. in legatura cu.

Marcel Ciolacu se contrazice de pe o zi pe alta: Duminica i-a cerut demisia lui Ludovic Orban, luni l-a acuzat ca arunca tara in haos, depunandu-si mandatul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a avut o reactie critica dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, si-a depus mandatul de premier, ca urmare a rezultatelor obtinute de liberali la alegerile parlamentare. Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )