Libnet.ro
UNICEF

22:00

MINISTRUL ECONOMIEI: Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura, dupa falimentul RADET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ECONOMIEI: Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat ministrul Economiei si Energiei, Virgil Popescu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei: Nici un risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat de.

Ministrul Economiei da asigurari: Bucurestenii nu raman fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Economiei si.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

Orban, despre falimentul RADET: Bucurestenii sa nu fie afectati. Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul Economiei sa mearga la ELCEN si sa ia legatura cu autoritatile locale astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati.

Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare in data de 12 octombrie 2019. Ce trebuie sa afle neaparat soferii? Ai mai jos 5 greseli banale pentru care conducatorii auto risca sa ramana fara permis. Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis Sezonul de amenzi a inceput din 12 .

Alegeri prezidentiale 2019. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Eu am votat pentru o Romanie normala

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a votat duminica dimineata, la ora 10,00, la sectia de votare unde este arondat din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )