Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Virgil Popescu, despre acordul turistic respins de Romania: E o stire eronata. Nu s-a semnat niciun protocol, discutiile continua Sunt optimist ca terasele se vor redeschide de la 1 iunie (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Virgil Popescu, despre acordul turistic respins de Romania: E o stire eronata. Nu s-a semnat niciun protocol, discutiile continua Sunt optimist ca terasele se vor redeschide de la 1 iunie (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a respins categoric informatia aparuta recent in spatiul public, potrivit careia Romania a refuzat sa ia parte la o intelegere cu. continuă pe B1

Ministrul Economiei, precizari despre reluarea turismului: care e data cea mai probabila

Nu exista o certitudine privind deschiderea sezonului estival pentru cetatenii romani catre Grecia, Bulgaria si Serbia incepand din 1 iunie, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Virgil Popescu, precizand ca trebuie vazut ce modificari va aduce Parlamentul starii de urgenta.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, noi detalii despre masurile de relaxare: incepem cu terasele, apoi cu restaurantele. Important este ca turistul sa se simta in siguranta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat marti seara ca urmeaza ca noi masuri de relaxare sa fie luate incepand cu data de 1 iunie, in mod gradual, daca nu va exista o evolutoie ascendenta a cazurilor.

Ministrul Economiei, despre un acord turistic cu Bulgaria si Grecia: Romania trebuie sa mai parcurga o etapa Sezonul estival s-ar putea deschide din 15 iunie, daca toate lucrurile sunt in regula

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri la Digi24 ca Romania mai are de parcurs etapa aprobarii de catre Parlament a starii de alerta, inainte de a incheia un acord cu Bulgaria, Grecia si Serbia care au ajuns la un acord privind libera circulatie a persoanelor incepand cu 1 iunie. Nu ne putem angaja din punct de vedere statal la un parteneriat in conditiile in care avem o oarecare incertitudine cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cetatenii romani si cetatenii straini care intra pe teritoriul Romaniei pe perioada starii de alerta, a spus el.

Medicul Virgil Musta, despre cel de-al doilea val de infectati: Ar putea sa fie intr-o saptamana

Medicul Virgil Musta se arata ingrijorat de eventualul efect al masurilor de relaxare luate de autoritati dupa 15 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )