Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Ludovic Orban nu plateste niciun leu copiilor, in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe!

Adevărul Adevărul,
Ponta: Ludovic Orban nu plateste niciun leu copiilor, in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe!

Liderul ProRomania Victor Ponta critica Guvernul Orban pentru refuzul de a dubla alocatiile copiilor, desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea la inceputul anului. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, de 1 iunie: Timpul pe care multi romani l-au petrecut alaturi de copiii lor, mai mult decat aveau posibilitatea inaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranta o semnificatie aparte pentru fiecare

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua internationala a Copiilor. Facand referire la perioada de izolare prin care au trecut romanii in ultimele doua luni, seful.

Nicolae Banicioiu solicita demiterea premierului Ludovic Orban

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul Pro Romania Nicolae Banicioiu, considera ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ii ceara demisia premierului Ludovic Orban, asta pentru ca in imaginea in care apare la masa cu ministrii, fara masti, in timp ce beau si fumeaza, ne arata ca acesta nu pune pret pe nicio regula, in timp ce romanii sunt amendati.

Ludovic Orban, explicatii dupa poza celebra: Fumez de 40 de ani, dar in timp iti afecteaza sanatatea, activitatea mentala

Ludovic Orban a venit cu explicatii dupa ce a fost surprins in birou, fumand si consumand bauturi alcoolice impreuna cu ministrii liberali. Premierul sustine ca nimeni nu e mai presus de lege, dar este foarte greu sa te controlezi.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

Ludovic Orban: Vom majora pensiile cat putem suporta din buget. 40% e o tinta de neatins

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul PNL va majora pensiile, dar doar cat va permite bugetul. Precizarea vine in contextul in care, potrivit Legii pensiilor, asa cum a fost ea trecuta prin Parlament de PS.

Ludovic Orban confirma: Pensiile nu vor creste cu 40%, asa cum scrie in lege

Ludovic Orban a recunoscutca nu va respecta legea pensiilor, care prevede o crestere de 40%, de la 1 septembrie, a punctului de pensie.

Ludovic Orban se gandeste sa se lase de fumat: Cred ca am fumat destul 40 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca se gandeste sa se lase de fumat, in conditiile in care fumeaza de la 17 ani, si ca sfatuieste orice tanar sa nu se apuce de acest viciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3511 seconds )