Libnet.ro
UNICEF

17:01

Stelian Ion sustine ca nu avea niciun motiv sa taraganeze cererea de urmarire penala a fostului ministru Costel Alexe

Adevărul Adevărul,
Stelian Ion sustine ca nu avea niciun motiv sa taraganeze cererea de urmarire penala a fostului ministru Costel Alexe

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a transmis procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cererea de urmarire penala formulata de presedintele Klaus Iohannis privindu-l pe fostul ministru al Mediului Costel Alexe. continuă pe Adevărul

Ce face Stelian Ion cu proiectele de modificare a legilor justitiei mostenite de la Predoiu: Estimez ca niste legi corecte ale justitiei vom avea la finalul anului. Pana atunci, vor fi facute modificari punctuale. Care sunt urgentele

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat la HotNews LIVE ca a primit semnale de nemultumire ca proiectele de modificare a legilor justitiei facute in mandatul lui Catalin Predoiu si aflate in dezbatere pana in martie au fost facute in graba mare, astfel ca vor exista consultari cu magistratii pana in toamna, iar pana la finalul anului ar putea fi gata niste noi legi ale justitiei. Pana atunci, mai exact pana in primavara, vor exista modificari punctuale si urgente, intre care desfiintarea sectiei speciale si refacerea procedurii de numire si revocare a sefilor marilor parchete.

STELIAN ION, MINISTRUL JUSTITIEI: Cred ca in luna martie SIIJ va fi desfiintata

Soarta Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) pare pecetluita, desi inalta Curte de Casatie si Justitie si Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au afirmat anul trecut ca ar dori reformarea si nu desfiintarea ei. Noul ministru al Justitiei, Stelian Ion, a precizat, ieri, ca va solicita conducerii CSM ca, la prima sedinta din acest an, sa puna pe ordinea de zi avizarea proiectului legislativ privind desfiintarea Sectiei Speciale.

STELIAN ION: DNA-ul trebuie sa vizeze marea coruptie, nu sa-si piarda vremea cu dosare mici

Stelian Ion, noul ministru al Justitiei, a vorbit la Digi24 despre desfiintarea SIIJ, varsta de pensionare a magistratilor si alte prioritati din mandatul sau, inclusiv o noua strategie anticoruptie si recuperare a prejudiciilor care este o prioritate absoluta.

Ministrul justitiei, Stelian Ion, anunta cand va fi desfiintata Sectia speciala de anchetare a magistratilor

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a anuntat, marti seara, ca sfarsitul lunii martie este un termen rezonabil pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Stelian Ion, despre valul de pensionari din magistratura: Multi isi doresc sa iasa la penie din alte cauze. Au simtit la un moment dat presiuni

Minsitrul Justitiei, Stelian Ion, a precizat marti seara, pentru B1 TV, referitor la valul de pensionari in magistratura, ca acesta este cauzat mai putin de stimulentele financiare, cat de presiunile la care.

Ministrul Stelian Ion: Sfarsitul lunii martie este un termen rezonabil in care poate fi desfiintata Sectia Speciala Au fost magistrati membri ai CSM chemati la audieri, practici pe care promotorii instituirii SIIJ le-au criticat cu privire la DNA

Minsitrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat marti seara pentru B1 TV ca, potrivit propriei evaluari Sectia Speciala ar putea fii desfiintata pana la sfarsitul lunii martie. Dupa evaluarea mea,.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion: in dezbaterea despre revizuirea Constitutiei va trebui sa discutam daca nu ar fi necesar sa renuntam la imunitati

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat marti seara la emisiunea moderata pe B1 TV de catre Tudor Musat ca in discutiile referitoare la revizuirea Constitutiei ar trebui luata in considerare eliminarea im.

Stelian Ion: La nivelul Parlamentului se va crea o comisie de revizuire a Constitutiei

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat marti, la interviurile HotNews. ro, ca la nivelul Parlamentului se va constitui o comisie de revizuire a Constitutiei, dar admite ca pentru modificarea propriu zisa a legii fundamentale este nevoie de o majoritate parlamentara importanta, care nu este usor de obtinut.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )