Libnet.ro
UNICEF

15:30

Surse. Impas la negocierile dintre PNL si USR PLUS. Am impartit doar cafeaua si mancarea. Discutiile, suspendate

Adevărul Adevărul,
Surse. Impas la negocierile dintre PNL si USR PLUS. Am impartit doar cafeaua si mancarea. Discutiile, suspendate

Negocierile dintre PNL si USR PLUS pentru formarea noului guvern sunt in impas, sustin surse politice pentru Adevarul. Dupa mai multe ore de discutii, liderii celor doua partide n-au ajuns la niciun acord. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, disputata atat de Dan Barna, cat si de Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Imagini de la negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UDMR. Ionel Danca: Primul capitol incheiat este cel despre solutii digitale pentru modernizarea statului si a economiei

Au aparut pe primele imagini de la negocierile de la Vila Lac 1 dintre PNL, USR-PLUS si UDMR. Sunt fotografii facute in timpul discutiilor privind programul de guvernare si comisiile parlamentare, unde cele trei.

Final al primei zile de negociere dintre PNL, USR-PLUS si UDMR: Liderii celor trei formatiuni si-au afirmat vointa de a oferi impreuna o formula de guvernare stabila Romaniei

S-a incheiat prima zi a negocierlor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR privind formarea noii majoritati parlamentare si a noului guvern. intr-un comunicat de presa comun, liderii celor trei formasiuni politice au.

Negocieri blocate din cauza neintelegilor asupra impartirii principalelor functii in stat intre PNL, USR Plus si UDMR

Negocierile dintre PNL, USR PLus si UDMR privind impartirea puterii dupa alegerile parlamentare au ajuns intr-un impas sambata dupa-amiaza, dupa ce discutiile s-au blocat pe principalele functii in stat: prim-ministru, presedintele Camerei Deputatilor si presedintele Senatului, au declarat surse apropiate negocierilor pentru G4Media. ro.

Fum alb la negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR. Partidele au inceput sa se inteleaga in privinta programului comun de guvernare

Reprezentantii celor trei partide se afla in prezent la Vila Lac, acolo unde negocierile par sa se desfasoare bine, lasand loc unor intelegeri in privinta programului comun de guvernare.

Surse: Negocierile PNL-USR-PLUS-UDMR se impart in trei grupuri. Cine face parte din echipele USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a publicat un mesaj pe un grup intern al partidului in care prezinta concluziile intalnirii de joi a liderilor dreptei cu presedintele Klaus Iohannis. Barna explica ca negocierile intre PNL-USR-PLUS-UDMR vor fi impartite in trei grupuri de lucru - grupul politic, grupul despre programul de guvernare comun si grupul despre organizarea parlamentara. Liderul USR a prezentat si echipele aliantei.

Negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR, suspendate. Ce au stabilit sefii de partide la discutiile pentru guvern

Reprezentantii PNL, USR PLUS si UDMR isi impart sambata puterea, astfel ca de dimineata incep negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Discutiile au inceput in jurul orei 9. 00, la Vila Lac1, iar negocierile se anunta dure, mai ales ca exista o presiune uriasa de la Palatul Cotroceni.

incep negocierile pentru formarea viitorului Guvern. PNL, USR-PLUS si UDMR, discutii la Vila Lac

Reprezentantii PNL, USR-PLUS si UDMR incep sambata negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. intalnirea are loc la Vila Lac. Joi, liderii celor trei partide au avut si o discutie in acest sens cu presedintele Klaus Iohannis.

ASTAZI PNL, USR PLUS si UDMR se intalnesc pentru negocierea unei coalitii de guvernare

Reprezentantii PNL, USR PLUS si UDMR incep astazi negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare.

Prima zi de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR s-a finalizat

Prima zi de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR s-a finalizat. Liderii celor trei formatiuni anunta ca doresc o formula de guvernare stabila Romaniei, care sa asigure cele mai bune solutii pentru iesirea din criza. Discutiile vor fi reluate duminica, transmite News. ro.

Prima zi de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR s-a finalizat. Anuntul facut de liderii celor trei partide

Prima zi de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR s-a finalizat. Liderii celor trei formatiuni anunta ca doresc o formula de guvernare stabila Romaniei, care sa asigure cele mai bune solutii pentru iesirea din criza. Discutiile vor fi reluate duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )