Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tariceanu cere ca votul din tara sa se intinda tot pe durata a trei zile: Cred ca romanii trebuie sa aiba drepturi egale oriunde aleg ei sa traiasca

B1 B1,
Tariceanu cere ca votul din tara sa se intinda tot pe durata a trei zile: Cred ca romanii trebuie sa aiba drepturi egale oriunde aleg ei sa traiasca

Primul tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat fara niciun incident in diaspora desi numarul celor care s-au prezentat la urne a atins un nivel record, aproape dublu fata de europarlamentare. Acest lucru s-. continuă pe B1

Tariceanu vrea ca si votul in tara sa se poate derula pe durata a trei zile

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca si romanii din tara trebuie sa aiba posibilitatea de a vota pe durata a trei zile, intrucat si printre ei se gasesc persoane care nu pot duminica. Cred ca romanii trebuie sa aiba drepturi egale oriunde aleg ei sa traiasca, munceasca sau studieze, afirma Tariceanu, care anunta ca va depune un proiect pentru modificarea legii electorale pe care-l va discuta cu celelalte partide.

BEC a anuntat cifrele finale pentru prezidentiale: cati romani au votat la sectiile din tara

Duminica, la ora 21:00, s-a incheiat votul la sectiile deschise in tara. BEC a anuntat prezenta finala si ierarhia pe judete. Biroul Electoral Central a publicat pe site-ul propriu cifrele oficiale de la primul tur al alegerilor prezidentiale. in total, la sectiile deschise pe teritoriul Romaniei au votat 8. 688 de romani. in termeni procentuali, inseamna .

Prima sectie de votare a fost inchisa, oficial. Cum arata votul din diaspora

Romanii din diaspora au avut la dispozitie trei zile pentru a vota: 8,9 si 10 noiembrie, regula care se aplica si in al doilea tur. Prima sectie de votare a fost inchisa, oficial. Cum arata votul? Prima sectie de votare din diaspora a fost inchisa oficial Votul in diaspora pentru alegerile prezidentiale 2019 dureaza, in .

Votul din Diaspora S-A iNCHEIAT. REZULTATE PARTIALE: Klaus Iohannis se claseaza pe primul loc, urmat de Dan Barna si Theodor Paleologu

Votul din diaspora s-a incheiat, luni, la ora 7. 00, ora Romaniei, odata cu inchiderea ultimelor sectii de pe Coasta de Vest a SUA si din Canada. in total, 675. 348 de romani au votat in strainatate, la.

Cod portocaliu de vant puternic in sapte judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari Cod portocaliu de vant puternic, valabile in sapte judete din tara, scrie Mediafax.

Rezultate provizorii dupa numararea voturilor in toate sectiile din tara: Iohannis - 36,66%, Dancila - 23,79%

Klaus Iohannis se situeaza pe primul loc in turul I al alegerilor prezidentiale, cu 36,66%, potrivit rezultatelor provizorii obtinute dupa numararea voturilor exprimate in toate cele 18. 748 de sectii din tara.

Votul diasporei. Tara fruntasa este Marea Britanie

Pe baza voturilor exprimate la sectiile din strainatate, tarile cu cea mai buna prezenta la vot sunt.

Alerta de la ANM! Rafale de vant de pana la 120 kmh in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, marti dimineata, noi avertizari nowcasting cod galben de vant, valabile in zone montane din Muntenia, pe durata orelor urmatoare. Potrivit Administratiei Nationale de.

Orban, multumit de votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis. Discutii de culise privind strategia PNL in turul doi

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de presedintele Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale, in special de rezultatul din Diaspora. Este un rezultat apropiat.

Ministerul de Externe, primele masuri dupa votul din Diaspora la prezidentiale

Ministerul de Externe va efectua o analiza imediata a alegerilor din strainatate in primul tur de scrutin, in vederea organizarii celui de-al doilea tur, la finalul lunii. Ministerul Afacerilor Externe va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )