Libnet.ro
UNICEF

15:45

Victor Ponta, mesaj ferm dupa rezultatele la prezidentiale: Nu fac niciun compromis!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj ferm dupa rezultatele la prezidentiale: Nu fac niciun compromis!

Victor Ponta spune ca PRO Romania nu poate face niciun compromis cu PNL si PSD si ca trebuie sa fie o alternativa viabila pentru votantii care nu doresc sa aleaga PSD si PNL. Alegeri Prezidentiale 2019 -. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj neasteptat pe Facebook, in ziua votului

Merg azi la vot cu mintea si sufletul mai impacate ca niciodata NU trebuie sa votez raul cel mai mic pentru ca votez un candidat BUN NU votez CONTRA cuiva ci PENTRU un candidat altfel care ar face bine unei.

Victor Ponta, analiza la cald dupa dezastrul din primul tur: Votul a ramas, din pacate, dependent de masinaria de partid

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, scorulobtinut de aceasta fiind.

Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Serban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat dupa alegerile prezidentiale. Senatorul PSD le-a multumit celor care au ales sa voteze cu PSD in turul intai al alegerilor.

Victor Ponta explica de ce vine sfarsitul PSD: Nu mai poti sa dai bani ca primarii sa aduca batranii la vot

Victor Ponta a oferit prima reactie dupa afisarea rezultatelor partiale la alegerile prezidentiale. Liderul Pro Romania este de parere ca PSD nu mai poate schimba nimic si va obtine un rezultat slab si la alegerile locale, care vor fi organizate anul viitor. Victor Ponta explica de ce vine sfarsitul PSD dupa alegerile prezidentiale Au fost .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

Reactia lui Victor Ponta, dupa primele exit-poll-uri: Acest rezultat se va pastra si la anul. Din pacate, acum PSD-ul nu e in stare sa schimbe ceva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri de la alegerile prezidentiale. Fostul premier nu considera ca PSD are sanse sa se reformeze.

VICTOR PONTA: Eu nu ma simt reprezentat de Klaus Iohannis, dar nici de Viorica Dancila si voi proceda in consecinta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat, luni, ca scorul obtinut la alegerile prezidentiale de Mircea Diaconu este mai mic decat cel sperat, iar in turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, mentionand ca nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica Dancila si va proceda in consecinta.

Victor Ponta: Dancila a ajuns in turul II pentru ca asa au vrut PNL si Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

VICTOR PONTA: Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )