Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vlad Voiculescu renunta la functia de viceprimar al Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vlad Voiculescu renunta la functia de viceprimar al Capitalei

Vlad Voiculescu, al carui nume este vehiculat pentru preluarea portofoliului Sanatatii in viitorul Guvern PNL-USR PLUS-UDMR renunta la functia de consilier general si implicit la postul de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat sa-l ocupe si a carui preluare a fost tergiversata din cauza unor contestatii in instanta, au declarat pentru News. ro surse politice Conform surselor citate, Vlad Voiculescu ar urma sa preia postul de ministru al Sanatatii in Guvernul Citu, renuntand la postul de consilier general. USR PLUS il va sustine pe Horia Tomescu pentru functia de viceprimar al Bucurestiului, in locul lui Vlad Voiculescu, indica sursele. Al doilea post de viceprimar ar urma sa revina liberalului Stelian Bujduveanu. Horia Tomescu a ocupat locul 17 pe lista USR PLUS pentru Consiliul General al Capitalei, ultimul eligibil. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma, in 6 decembrie, ca angajamentul politic privind alegerea lui Vlad Voiculescu in functia de viceprimar al Capitalei va fi respectat, iar acest lucru va fi pus in practica dupa ce nu va mai exista niciun litigiu privind rezultatul alegerilor locale pentru Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

Surse. Scandal in USR-PLUS dupa retragerea lui Vlad Voiculescu din postul de viceprimar al Capitalei. Ce ii reproseaza si ce noua propunere vor contestatarii

Vlad Voiculescu, al carui nume este vehiculat pentru preluarea portofoliului Sanatatii in viitorul Guvern, se retrage din functia de consilier general si implicit la postul de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat sa-l ocupe, afirma surse politice pentru Adevarul. Membrii USR cer propunerea lui Ciceala, nu a unui consilier necunoscut, care a ocupat pozitia a 17-a pe lista si care e preferat doar pentru ca e din PLUS.

Dupa ce s-a plans ca e impiedicat sa ajunga viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu renunta la functie

UPDATE, 21 decembrie, ora 12. 06: Vlad Voiculescu a anuntat, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de luni, ca propunerea USR-PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei esteHoria.

Vlad Voiculescu sustine ca a renuntat la functia de viceprimar al Capitalei pentru ca Nicusor Dan nu ii raspunde la telefon

Presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, aduce clarificari, luni seara, la decizia de a renunta la mandatul de consilier general si la functia de viceprimar.

Vlad Voiculescu: Renunt la pozitia de viceprimar al Capitalei, pe care am asteptat-o 86 de zile, pentru cea de ministru al Sanatatii N-as fi putut sa imi iert decizia de a sta deoparte

Vlad Voiculescu confirma in premiera ca va conduce Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern. Fondatorul Asociatiei Magic a anuntat, luni, ca a decis sa renunte la pozitia de viceprimar al Capitalei, pe care am asteptat-o 86 de zile, pentru a accepta nominalizarea ca ministru al Sanatatii in noul Guvern. Vlad Voiculescu spera sa aiba la Ministerul Sanatatii timp sa fac reformele si proiectele de care avem cu totii atat de mare nevoie.

Vlad Voiculescu: Am decis sa renunt la pozitia de viceprimar pentru a accepta nominalizarea ca ministru al Sanatatii

Vlad Voiculescu sustine ca a renuntat la pozitia de viceprimar al Capitalei pe care a asteptat-o 86 de zile pentru a accepta nominalizarea la functia de ministru al Sanatatii in viitorul.

Vlad Voiculescu nu mai candideaza pentru functia de viceprimar, fiind propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sanatatii Horia Tomescu, medic dentist, inlocuitorul sau UPDATE

Vald Voiculescu nu va mai candida pentru functia de viceprimar. Dacian Ciolos, co-presedintele USR-Plus, a anuntat la Digi 24 ca Vlad Voiculescu este propunerea partidului pentru functia de ministru al Sanatatii. in locul lui Vlad Voiculescu va candida pentru functia de viceprimar din partea USR-PLUS Horia Tomescu, medic dentist.

Alexandru Rafila: Cu siguranta Vlad Voiculescu nu va fi un ministru mai slab decat Nelu Tataru

Reprezentantul Romaniei la OMS Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de prim-ministru, a declarat vineri, la Digi 24, dupa ce in urma negocierilor PNL-USR PLUS-UDMR portofoliul Sanatatii a revenit Aliantei USR PLUS, ca in mod cert Vlad Voiculescu, al carui nume este vehiculat pentru ocuparea functiei, nu va fi un ministru mai slab decat actualul sef de la Sanatate, Nelu Tataru.

VLAD VOICULESCU: Din pozitia de ministru al Sanatatii pot sa servesc cel mai bine interesul romanilor

Vlad Voiculescu a transmis printr-un mesaj pe facebook ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic.

Ciolos: Propunerea noastra pentru Ministerul Sanatatii e Vlad Voiculescu

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a declarat luni ca Vlad Voiculescu este propunerea pentru Ministerul Sanatatii. Vlad Voiculescu a mai ocupat aceasta pozitie in Guvernul Ciolos.

RAFILA: Cu siguranta Vlad Voiculescu nu va fi un ministru mai slab decat Nelu Tataru

Alexandru Rafila, premierul propus de PSD presedintelui Klaus Iohannis, crede ca Vlad Voiculescu poate gestiona criza actuala, dar vrea sa-l vada capabil si de constructie in sanatate, relateaza Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )