Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eugen Nicolicea reactie dura cu privire la restructurarea Guvernului: Si daca avem majoritatea nu facem ce vreti dumneavoastra, cand vreti dumneavoastra, e clar?(VIDEO)

B1 B1,
Eugen Nicolicea reactie dura cu privire la restructurarea Guvernului: Si daca avem majoritatea nu facem ce vreti dumneavoastra, cand vreti dumneavoastra, e clar?(VIDEO)

Social-democratul Eugen Nicolicea a declarat miercuri, intr-o intervemtie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca premierulViorica Dancila nu a formulat o solicitare de restructurare a. continuă pe B1

Culisele razboiul Dancila-Dragnea: premierul refuza restructurarea Guvernului. Ce lideri PSD o sustin pe Dancila

Premierul Viorica Dancila nu vrea sa ajunga din nou la votul Parlamentului in cazul in care Iohannis refuza sa-l numeasca ministru al Justitiei pe Eugen Nicolicea. Dancila ar prefara ca PSD sa vina cu o noua propunere, sustin surse politice pentru Adevarul. Dragnea se plange ca Dancila e influntata de statul paralel si pune o presiune imensa pe premier. Miza ramane tot ordonanta de urgenta.

SURSE Dragnea forteaza restructurarea Guvernului: se bazeaza pe 11 voturi de la minoritati. Ce majoritate are PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea forteaza un vot in Parlament pentru schimbarea structurii Guvernului, astfel incat sa-l impuna pe Eugen Nicolicea ministru al Justitiei, sustin surse din PSD pentru Adevarul. in conditiile in care UDMR a anuntat ca va sta deoparte, Dragnea se bazeaza pe 11 voturi de la minoritatile nationale, care ar putea fi decisive, sustin sursele citate. Astfel, PSD ar avea cu 17 voturi mai mult peste limita majoritatii.

VIDEO Eugen Nicolicea, agresiv cu jurnalista Madalina Mihalache. Ce l-a enervat pe PSD-ist

Eugen Nicolicea, deputatul respins de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, a avut o iesire dura la adresa jurnalistei Realitatea TV, Madalina Mihalache, dupa ce aceasta a insistat cu intrebarile privind respingerea sa de catre seful statului. Nicolicea a mai fost agresiv cu presa si in recut.

VIDEO Eugen Nicolicea, agresiv cu jurnalista Madalina Mihalache. Ce intrebare l-a enervat pe deputatul PSD

Eugen Nicolicea, respins de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, a avut o iesire dura la adresa jurnalistei Realitatea TV, Madalina Mihalache, dupa ce aceasta a insistat cu intrebarile privind respingerea sa de catre seful statului. Madalina Mihalache, fosta jurnalista la Adevarul, a mai avut clinciuri cu lierii PSD.

EUGEN NICOLICEA: Iohannis a incalcat ultima decizie a CCR prin refuzul de a numi propunerile de ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a sustinut, astazi, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat ultima decizie a Curtii Constitutionale prin refuzul de a numi noii ministri.

Eugen Nicolicea: Presedintele Iohannis a incalcat ultima decizie a CCR prin refuzul de a numi propunerile de ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a sustinut, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat ultima decizie a Curtii Constitutionale prin refuzul de a numi noii ministri. Dupa cum ati vazut, domnul.

Eugen Nicolicea: Am absolvit Dreptul cu nota 10 la Spiru Haret. Deputatul PSD nu spune ca a ramas repetent la prima facultate

Eugen Nicolicea, propus ministru la Justitie din partea PSD in locul lui Tudorel Toader, sustine ca a terminat Facultatea de Drept la Spiru Haret, unde a primit nota 10 la examenul de licenta. Adevarul a dezvaluit ca, in anii 80, Nicolicea a ramas repetent la Facultatea de Automatizari si Calculatoare a Universitatii din Timisoara, apoi , la mijlocul anilor 2000, a absolvit Facultatea de Drept la Spiru Haret, forma de invatamant la distanta.

Eugen Nicolicea raspunde criticilor care spun ca NU ar avea competenta de a prelua Ministerul Justitiei: Am absolvit cu nota 10 la examenul de licenta

Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Justitiei, le raspunde celor care au spus ca nu are competenta de a prelua un asemenea portofoliu. Parlamentarul precizeaza a absolvit examenul de.

Eugen Nicolicea face precizari in premiera despre secretul din CV: Am absolvit Dreptul cu nota 10 la examenul de licenta la Universitatea Spiru Haret

Propus la ministerul Justitiei in locul lui Tudorel Toader, Eugen Nicolicea admite, pentru prima oara public, ca a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret.

Rares Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justitiei cand voi fi eu presedintele Chinei (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, crede ca deputatul Eugen Nicolicea nu are sanse sa ajunga ministru al Justitiei. Domnul Nicolicea va deveni ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )