Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prima reactie a PSD, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj. Ministrii au fost refuzati ilegal

Antena3 Antena3,
Prima reactie a PSD, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj. Ministrii au fost refuzati ilegal

Codrin Stefanescu reactioneaza dur dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca a transmis PSD-ului in scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de ministri, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu. continuă pe Antena3

Prima reactie a PSD la avertismentul Comisiei Europene/Mitraliera Radulescu: Suntem un stat suveran, independent/ Politica ne-o facem noi asa cum si-o fac si Cehia, si Polonia, si Ungaria

Deputatul PSD Catalin Mitraliera Radulescu a declarat luni, la Parlament, ca presedintele Klaus Iohannis a cerut la summitul de la Sibiu reprezentantilor Comisiei Europene ca sa faca presiuni asupra Guvernului Romaniei, in cazul in care Codurile penale sunt promulgate. Radulescu a mai spus ca Romania este stat suveran iar Parlamentul Romaniei are singurul drept de a legifera, inclusiv in politica penala.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Bogdan Chirieac, reactie la decizia lui Klaus Iohannis: Domnule presedinte, v-ati facut un mare rau tinandu-l in brate pe Augustin Lazar

Jurnalistul Bogdan Chirieaca criticat, marti seara, la Antena 3 data pe care a ales-o presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989,.

Bogdan Chireac, reactie la deciziile lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Bogdan Chireasc a criticat, marti seara, la Antena 3 data pe care a ales-o presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989,.

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Zile decisive in razboiul PSD-Klaus Iohannis. Ce va face premierul Dancila

Zile decisive in razboiul PSD-Klaus Iohannis. Premierul Viorica Dancila asteapta saptamana viitoare sa afle de ce Presedintele a respins propunerile de ministri. Premierul a anuntat ca il va suna pe.

Rares Bogdan: Klaus Iohannis este primul presedinte al Romaniei care refuza ministrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetenta (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca presedintele Klaus Iohannis este primul sef al statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )