Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bebelusii depistati pozitiv la Maternitatea Odobescu Timisoara si mamele lor vor fi retestati. Nelu Tataru: Exista posibilitatea ca rezultatele sa fi fost fals-pozitive (VIDEO)

B1 B1,
Bebelusii depistati pozitiv la Maternitatea Odobescu Timisoara si mamele lor vor fi retestati. Nelu Tataru: Exista posibilitatea ca rezultatele sa fi fost fals-pozitive (VIDEO)

Cei 10 bebelusi depistati pozitiv de la Maternitatea Odobescu Timisoara, dar si mamele lor vor fi retestati pentru noul coronavirus, anunta autoritatile. in direct pe B1 TV, ministrul Nelu Tataru a comentat si. continuă pe B1

Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara, infectati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara sunt suspecti de infectare cu coronavirus, testele pentru ei urmand sa fie reluate. La aceeasi maternitate, 25 de persoane - personal medical si paciente, au fost infectate cu coronavirus.

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate cu Covid-19

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu Covid-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

BREAKING |10 bebelusi au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus intr-o maternitate din Timisoara

ALERTA! in maternitatea Odobescu din Timisoara au fost inregistrati 10 bebelusi infectati cu noul Coronavirus. Noua dintre acestia au fost externati, iar unul se afla inca internat.

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu COVID-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

Primul rezultat la retestarea bebelusilor de la Maternitatea Odobescu din Timisoara este negativ

Primul rezultat la retestarea bebelusilor de la Maternitatea Odobescu din Timisoara a iesit negativ. Este vorba despre singurul bebelus din cei 10 ramasi in spital, nascut prematur.

Dosar penal in cazul bebelusilor de la Maternitatea Odobescu infectati cu coronavirus. Procurorii s-au autosesizat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul bebelusilor de la Maternitatea Odobescu infectati cu coronavirus.

11 nou-nascuti de la maternitatea Odobescu din Timisoara, confirmati cu coronavirus. Micutii s-ar fi infectat de la asistentele care i-au ingrijit

11 nou-nascuti de la maternitatea Odobescu din Timisoara au fost confirmati cu COVID-19.

Primele masuri in cazul bebelusilor confirmati cu coronavirus la maternitatea din Timisoara

La Maternitatea Odobescu din Timisoara, unde 10 bebelusi si 25 de cadre medicale si paciente au fost confirmate cu coronavirus, a fost creata o zona speciala unde sa fie consultate femeile care au suspiciune de COVID-19, iar pentru pacientele externate si nou-nascuti va fi facuta retestarea.

inca trei asistente confirmate pozitiv cu coronavirus la Maternitatea din Timisoara

Inca trei asistente de la Maternitatea din Timisoara au fost infectate cu coronavirus.

Mamica unui bebelus din Timisoara infectat cu COVID-19 in maternitate: Am trait un film de groaza

O mamica din Timisoara a relatat luni seara, la Antena 3, drama prin care a trecut in Maternitatea Odobescu unde bebelusul ei a fost infectat cu COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )