Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata. continuă pe Adevărul

Surse: Luminita Odobescu a votat pentru Kovesi pentru ca nu a primit mandat scris de la Guvern. Discutie telefonica cu Iohannis inainte de vot

Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, a votat pentru Laura Codruta Kovesi, desi premierul Viorica Dancila i-a cerut sa voteze impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

Viorica Dancila nu mai e asa de sigura pe votul Luminitei Odobescu impotriva lui Kovesi: Nu am apucat sa verific, a fost o zi incarcata Daca s-ar adeveri vreo acuzatie la adresa fostei sefe a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania

Viorica Dancila spune ca informatia ca reprezentantul Romaniei in COREPER, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru Kovesi in ciuda mandatului dat de Guvern este inca neverificata, premierul sustinand ca a avut un program incarcat astazi si ca nu ar fi reusit sa afle cum a votat, de fapt, Odobescu. Anterior, Dancila declarase ca Luminita Odobescu a votat asa cum a spus cu o zi inainte, adica impotriva. De asemenea, premierul a sustinut ca daca s-ar adeveri vreo acuzatie si vreun dosar vizand-o pe fosta sefa a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania.

Laura Codruta Kovesi: Nici eu nu stiu cum a votat ambasadorul roman la UE Luminita Odobescu primise indicatii de la Viorica Dancila sa respinga nominalizarea sa

Laura Codruta Kovesi, proaspat desemnata procuror-sef al Parchetului European, a recunoscut ca nici macar ea nu stie cum a votat Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, care primise indicatii de la.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

Citu anunta comisie de ancheta pentru rectificarea bugetara. Vizati: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici

Liberalul Florin Citu a anuntat miecuri ca a strans semnaturile necesare pentru constituirea unei comisii de ancheta impotriva premierului Viorica Dancila si a ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, pentru rectificarea bugetara de anul trecut si din acest an, considerand ca cei doi au prezentat informatii false in spatiul public.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )