Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Europeana, despre Ordonanta lacomiei: Interventiile distorsionate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana, despre Ordonanta lacomiei: Interventiile distorsionate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra, arata Comisia Europeana, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana reactioneaza la ordonanta lacomiei: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune n pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra afectand, totodata, dezvoltarea infrastructurii relevante pentru siguranta aprovizionarii si solidaritatea in Uniunea Energetica, arata Comisia Europeana.

Comisia Europeana, atentionari pentru Romania dupa plafonarea pretului la gaze

Comisia Europeana a transmis ca interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore.

COMISIA EUROPEANA: Patru banci suspectate ca au format un cartel pe piata tranzactionarii bondurilor

Comisia Europeana a avertizat patru banci ca este posibil sa fi incalcat reglementarile UE privind concurenta, in conditiile in care Executivul comunitar investigheaza posibila formare a unui cartel pe piata tranzactionarii bondurilor, transmit MarketWatch si Reuters.

Comisia Europeana: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune n pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra afectand, totodata, dezvoltarea infrastructurii relevante pentru siguranta aprovizionarii si solidaritatea in Uniunea Energetica, arata Comisia Europeana, potrivit Agerpres.

Comisia Europeana: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra afectand, totodata, dezvoltarea infrastructurii relevante pentru.

LUDOVIC ORBAN: Somam Guvernul Dragnea - Dancila sa nu adopte ordonanta lacomiei

PNL someaza Guvernul Dragnea - Dancila sa opreasca declansarea unui tsunami economic si fiscal si sa nu adopte ordonanta lacomiei.

Ludovic Orban: Ordonanta Lacomiei guvernului Dragnea Dancila impune o suprataxare salbatica a economiei romanesti care va distruge mediul de afaceri si va saraci populatia

Ordonanta Lacomiei guvernului Dragnea Dancila impune o suprataxare salbatica a economiei romanesti care va distruge mediul de afaceri si va saraci populatia, spune pre;edintele PNL, Ludovic.

Comisia Europeana cere Statelor Unite sa elimine vizele pentru toate tarile UE, inclusiv pentru Romania

Comisia Europeana a reiterat, miercuri, apelul adresat Statelor Unite in sensul eliminarii vizelor de calatorie pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene, inclusiv pentru Romania. Comisia Europeana a.

Comisia Europeana a cerut Statelor Unite sa elimine vizele pentru Romania

Comisia Europeana a intensificat contactele cu Washingtonul pentru a se ajunge la reciprocitate deplina in exceptarea de la obligativitatea vizelor, dat fiind ca Statele Unite inca mentin vizele obligatorii.

Comisia Europeana accepta noua propunere de buget a Italiei

Guvernul de la Roma a ajuns, ieri, la un acord cu Comisia Europeana privind proiectul bugetar al Italiei, care fusese contestat anterior de Bruxelles din cauza deficitului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )