Libnet.ro
UNICEF

15:30

Iohannis cere reexaminarea Legii offshore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis cere reexaminarea Legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis cere reexaminarea legii care ii condamna pe romani la incalzire centralizata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri Parlamentului reexaminarea legii care le da dreptul autoritatilor sa stabileasca in ce zone este obligatorie incalzirea locuintelor in sistem centralizat si care ii impiedica pe cei care locuiesc in aceste zone sa opteze pentru solutii individuale de incalzire.

Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi reexaminarea legii offshore, care creeaza cadrul legal si fiscal pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, dupa ce petrolistii s-au aratat nemultumiti de forma finala trecuta de Parlament.

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea Legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, potrivit.

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea Legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la.

Reexaminarea legii referitoare la alimentarea cu energie termica

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii serviciului public de alimentare cu energie termica, conform Agerpres. ro.

Klaus Iohannis retrimite n Parlament Legea Offshore pentru reexaminare: Legea trebuie reanalizata din perspectiva unei potentiale ncalcari a principiului neafectarii veniturilor bugetare

Presedintele Klaus Iohannis a decis retrimiterea Legii Offshore in Parlament in vederea reexaminarii. Unul dintre motivele invocate este necesitatea analizarii din perspectiva unei potentiale incalcari a principiului neafectarii veniturilor bugetare. in acest sens, Klaus Iohannis semnaleaza un articol din lege care prevede ca sumele rezultate din redevente si impozitele asupra veniturilor suplimentare ajung intr-un fond special de finantare a contractelor de parteneriat public-privat, fara sa fi fost facute analize. Un alt motiv invocat de Iohannis este ca unele prevederi din lege nu au fost dezbatute in Senat, prima camera sesizata, iar avand in vedere importanta domeniului, este necesar sa se asigure deplina respectare a principiului constitutional al bicameralismului. Daca legea nu ar fi fost retrimisa in Parlament, Guvernul ar fi urmat sa o modifice imediat dupa promulgare prin Ordonanta de Urgenta.

Americanii, interesati de modificarea legii offshore

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, la un post tv, ca secretarul american al energiei, Rick Perry, i-a cerut lui George Maior, ambasadorul tarii noastre in SUA, ca guvernul de la Bucuresti si Parlamentul sa asigure concordanta intre legea offshore si anexa privind deducerea cheltuielilor pe care companiile din domeniu le vor face in sectorul upstream.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )