Libnet.ro
UNICEF

19:47

Liviu Dragnea anunta ca Legea Offshore aprobata si prezentata de el insusi si votata de Camera Deputatilor trebuie modificata prin OUG

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea anunta ca Legea Offshore aprobata si prezentata de el insusi si votata de Camera Deputatilor trebuie modificata prin OUG

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea anunta o evaluare a actului de guvernare: Ce critici le aduce ministrilor si ce spune despre o remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca odata cu prezentarea pe care o face premierul Viorica Dancila in bilantul de 6 luni in fruntea executivului se va face si o evaluarea a actului.

Dragnea confirma ca legea offshore va fi modificata prin ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca se poarta discutii pentru o posibila Ordonanta de Guvern pentru legea off-shore, el precizand ca prevederile din lege nu sunt bine definite in anexe si nu sunt clare.

Dragnea confirma ca legea offshore va fi modificata prin ordonanta de urgenta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca se poarta discutii pentru o posibila Ordonanta de Guvern pentru legea off-shore, el precizand ca prevederile din lege nu sunt bine definite in anexe si nu sunt clare. Pe mine ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca principiu sa fie puse foarte clar, riguros, in formule, in texte, pentru ca pe viitor sa nu existe un dubiu care sa poata fi exploatat de rea credinta, a spus Dragnea, la Romania TV.

Dragnea anunta OUG privind Legea offshore: Ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca si principii sa fie puse foarte clar si riguros in formule si in texte

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Guvernul va da ordonanta de urgenta pe legea offshore

Legea offshore a fost adoptata de Parlament la inceputul lunii, dar deja urmeaza sa fie modificata. Liviu Dragnea a facut acest anunt duminica seara. OUG pentru Legea offshore . Eu am spus chiar in.

Liviu Dragnea a anuntat oficial: Guvernul va da ordonanta de urgenta pe legea offshore

Nici bine nu a fost adoptata de Parlament la inceputul lunii ca legea offshore va fi si modificata. Anuntul a fost facut duminica seara de Liviu Dragnea, care a precizat ca trebuie clarificata in lege.

Ambasadorul american, atac dur la parlamentarilor: Legea offshore incalca toate principiile transparentei si negocierii

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a criticat in termeni foarte duri Parlamentul pentru felul in care a fost adoptata legea offshore privind exploatare gazelor naturale din Marea.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce se intampla cu pensiile romanilor. Totul va fi trecut in lege

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit din nou la tabla pentru a prezenta promisiunile coalitiei privind legea pensiilor. Acesta a sustinut ca sunt vehiculate multe minciuni despre noua lege a.

Hans Klemm: Legea offshore a fost adoptata cu ncalcarea principiilor transparentei si negocierii. Este ndoielnic

Ambasadorul american Hans Klemm a criticat sambata modul in care Parlamentul a adoptat Legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, el spunand ca au fost incalcate toate principiile transparentei si negocierii si ca este indoielnic, transmitenews. ro.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului ar urma sa se incheie joi. Codul penal, Codul administrativ si Legea offshore, printre proiectele adoptate

Sesiunea extraordinara a Parlamentului - care a inceput in 2 iulie - ar urma sa se incheie joi. inca din primele zile ale sesiunii, parlamentarii au adoptat modificarile asupra Codului penal, Codul administrativ, care prevede, printre altele, pensii speciale pentru alesii locali si Legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )