Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi detalii despre RUPEREA coalitiei de guvernare! SEFUL ALDE a facut anuntul despre soarta PSD

B1 B1,
Noi detalii despre RUPEREA coalitiei de guvernare! SEFUL ALDE a facut anuntul despre soarta PSD

Nu exista pana acum semne ca legea offshore ar putea duce la ruperea coalitiei de guvernare cu PSD, a declarat liderul grupului ALDE din Camera Deputatilor, Varujan Vosganian. Nu exista pana acum semne. continuă pe B1

NOI detalii despre pensia NADIEI COMANECI! INCREDIBIL la cat a ajuns! Multi romani viseaza

Sportivul de performanta care a obtinut o medalie de aur, argint sau de bronz in probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale si Europene de seniori.

Noi detalii despre criminala de la metrou. Procurorii cer inchisoare pe viata

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecata in procesul crimei de la metrou, inchisoare pe viata pentru Magdalena Serban, femeia acuzata ca a ucis o tanara aruncand-o in fata metroului. Serban a.

Legea offshore nu va duce la ruperea coalitiei

Liderul grupului ALDE din Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca nu exista pana acum semne ca legea offshore ar putea duce la ruperea coalitiei de guvernare cu PSD.

Detalii despre vizita lui Recep Erdogan in Republica Moldova

Igor Dodon a avut marti, 9 octombrie, o intrevedere de lucru cu bascanul Gagauziei, Irina Vlah. in cadrul discutiei, acestia a fost analizata situatia sociala - politica din autonomie, dar si detalii despre vizita presedintelui Turciei, Recep Erdogan, in Republica Moldova, in perioada 17-18 octombrie.

Noi detalii TERIFIANTE despre JURNALISTA OMORATA pe malul Dunarii: VIOLATA si TORTURATA la granita Romaniei

Ies la iveala detalii terifiante despre uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Jurnalista, mama a unei fetite de sase ani, iesise sa alerge, sambata, intr-un parc din Ruse cand a fost atacata.

Primele detalii despre cardul Mega Image: Cum vei putea economisi

Mega Image va lansa luna aceasta cardul propriu, in format fizic si digital. ro a aflat primele amanunte despre el: cum va functiona si cum va putea fi folosit?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )