Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea offshore

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea offshore

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgarea a legii offshore. stire in curs de actualizare . continuă pe B1

Legea offshore a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind restituirea sumelor pe taxa speciala pentru autoturisme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru promulgarea a doua legi pentru aprobarea a doua OUG care se refera la restituirea pe cale administrativa a sumelor reprezentand taxa speciala pentru.

Legea offshore a fost promulgata. Cele mai importante prevederi

Legea offshore care reglementeaza exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis.

Tariceanu: in unele sondaje sunt peste presedintele Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Romania TV, ca cererea DNA prin care se cere avizarea urmaririi penale in cazul sau reprezinta un demers politic, fiind convins ca in dosar e vorba de multa.

Legea offshore, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Legea offshore a fost promulgata de presedintele Iohannis

Legea offshore a fost promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Cel care a anuntat promulgarea acestei legi a fost liderul PSD, Liviu Dragnea, care a spus ca solicitarea opozitiei de indreptare a erorii marteriale privind o virgula din proiect nu poate fi acceptata si ca legea poate fi modificata doar printr-un nou proiect legislativ. Ulterior, si Administratia prezidentiala a transmis ca actul normativ a fost promulgat.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea de functionare a institutiei Avocatul Poporului: Victor Ciorbea ar putea ramane fara pensia de nabab

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Legea privind organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis ataca la CCR pensia speciala pentru Avocatul Poporului: Constituie un privilegiu nejustificat

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala in legatura cu legea Avocatului Poporului, recent modificata de Parlament si care ii confera celui care ocupa respectiva functie beneficii importante.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o administratie publica eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj, in cadrul Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, in care subliniaza ca tara noastra are nevoie de o administratie publica eficienta, el mentionand.

Dragnea a mai venit cu o valiza pentru a-l acuza pe Klaus Iohannis de activitate posibil infractionala

Liviu Dragnea a venit luni cu o noua valiza gasita de un localnic din Sibiu care a spus ca a gasit-o in curte, prezentand o ancheta realizata in 2015 de site-ul de investigatii Rise Project despre casa pe care presedintele Klaus Iohannis a pierdut-o definitiv in justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )